Ma Konrád, Tivadar napja van.

Új konstrukciók a haszongépjármű-finanszírozásban

Április 30-án a Novotel Budapest Danube hotel adott otthont egy rövid, de tartalmas szakmai konferenciának. Az eseményt a Fraikin csoport szervezte, mely a kontinens piacvezető haszongépjármű-flottakezelője.


A konferencia első előadója Dr. Lenner Áron Márk, az NGM belgazdaságért felelős helyettes államtitkára volt, aki bemutatta a kormányzat közúti fuvarozással és piacfejlesztéssel kapcsolatos stratégiáját.


Ezt követően bemutatkozott a rendezvény házigazdája, a Fraikin csoport, mely már 2013 óta jelen van Magyarországon. A csoportot részletesen bemutatta Laurent Bonnaure kereskedelmi alelnök, Artur Nowicki regionális vezérigazgató és Gyöngyösi István a Fraikin Magyarország ügyvezetője.


A cégcsoport bemutatkozását követte Karmos Gábor MKFE-főtitkár, „A magyar fuvarozók versenyképessége Európában” című előadása.


A konferencia negyedik előadását Farkas Gábor, a Pricewaterhouse Coopers Magyarország Kft. vezető szakértője tartotta, mely a fuvarozáshoz, járműbérlethez és használathoz kapcsolódó adózási kérdéseket ölelte fel.


Ezek után következett a HU-GO e-útdíj rendszer bevezetésének tapasztalatait és fejlesztési irányait összefoglaló előadás, melyet Kibédi-Varga Lajos, a Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. szóvivője tartott meg.


A rendezvény utolsó előadását, melynek címe „Az elektronikus útdíj bevezetésének tapasztalatai a Bevallási Közreműködő szemével”, Farkas Károly, az i-Cell Kft. üzletág vezetője tartotta meg.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.