Ma Hajnalka napja van.

Töltse le ingyen a rakományrögzítés kézikönyvét!

Jobb előbb a rögzítés, mint utólag a helyszínelés...!

Európa — és egyben Magyarország — útjain is gyakran történik halálos kimenetelű közlekedési baleset a helytelen rakományrögzítés miatt. A gépkocsivezetők közül kevesen tudják, hogy ilyen esetekben a bíróságon rendszerint elsőként őket teszik felelőssé a rakomány lekötéséért. Töltse le ingyen az Európai Unió hivatalos oldaláról a rakományrögzítés kézikönyvét, hogy megelőzhetők legyenek az efféle balesetek!


A 207 oldalas kiadvány a tömeg fizikai jellemzőitől a tehereloszláson, dőlésen, billenésen, csúszáson keresztül a különleges alakú idomok rögzítéséig részletesen taglalja a szakmai tudnivalókat. A dokumentum saját használatra díjmentesen letölthető:

az EU hivatalos honlapjáról »


VÁSÁROLJON SPANIFERT AZ MKFE-TŐL!

Tagjaink rendelésére kapható egyesületünknél a németországi megbízók kérésnek megfelelő, 5 tonna teherbírású spanifer. Az ún. ERGO típusú, 10 m hosszú hevedert racsnis feszítővassal együtt most 3.800 Ft + ÁFA áron kínáljuk (piros színben).
A már megszokott rakományrögzítő termékeink változatlan áron kaphatók. Közülük népszerű a 10 m hosszú hevederből és racsnis feszítővasból álló (narancssárga vagy kék) spanifer 2.400 + ÁFA áron, 4 tonna teherbírással.
Szintén rendkívül kedvező áron kapható a hosszabb változat, a 12 m hosszú hevederből és racsnis feszítővasból álló (narancssárga vagy kék) spanifer 2.700 + ÁFA áron, 4 tonna teherbírással.

...bővebb információ és rendelés: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Indulás előtt mindig ellenőrizze, ill. gépkocsivezetőivel ellenőriztesse a rakomány helyes rögzítését! Egy kis gondosság életet menthet!

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.