Ma Gedeon, Johanna napja van.

Kedvezményes KGFB az MKFE tagjainak!

Örömmel tájékoztatjuk tagjainkat, hogy a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete és a Generali Biztosító Zrt között létrejött VIP megállapodás értelmében az MKFE tagjai és családtagjai a saját tulajdonban lévő járműveikre a kötelező gépjármű-felelősségbiztosítás általánosan elérhető kedvezményein túl, további 10% engedményt kapnak a Generalinál.


E kedvezmény az MKFE illetve a Biztosítási Alkusz honlapján a VIP KGFB logóra kattintva vehető igénybe.

Mitől más a Generali KGFB?

  • Mert ügyfelünk saját védelme érdekében 9 féle kiegészítő biztosítás közül választhatja ki a számára legmegfelelőbbet. Így a KGFB már ügyfelünk védelmét is szolgálja.
  • Mert több kiegészítő biztosítás kötése esetén díjcsökkentés érhető el.
  • Mert ügyfelünk a 9 féle díjat csökkentő kedvezményünkkel, akár 56% díjmegtakarítást is elérhet , ezen felül érvényesül a VIP 10% kedvezmény.
  • Mert az Autós segítségnyújtás biztosítást, az AutósTárs gépjármű jogvédelmi biztosítást és a Bennülők balesetbiztosítását díjmentesen is kínáljuk ügyfeleinknek.
  • Mert az e-számla hozzájárulással ügyfelünk kényelmét szolgáljuk.
  • Mert társaságunk Magyarország egyik legnagyobb biztosítótársasága.


A megkötött KGFB által, a többszerződéses ügyfelet további kedvezménnyel díjazza a Generali, a többi biztosításai díjából 10% kedvezményt tud igénybe venni (casco, lakás, vagyon, felelősség, szállítmány, jogvédelem).

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.