Ma Emma napja van.

Logisztikai Évkönyv 2016.

A Magyar Logisztikai Egyesület az elmúlt évek hagyományainak megfelelően ebben az évben is (immár 22. alkalommal) kiadja a hazai tudományos és gyakorlati eredményeket bemutató logisztikai évkönyvét.


A Logisztikai Évkönyv című kiadvány előkészítése megindult. A készítők várják azoknak a gyakorló szakembereknek és tudományos kutatóknak a jelentkezését, akik a logisztika területén elért tudományos eredményeiket, gyakorlati megvalósításaikat kívánják bemutatni. A téma elfogadását és az elkészült anyagok bírálatát – független lektorok bevonásával – a könyvet előkészítő szerkesztőbizottság koordinálja, dr. Duleba Szabolcs főszerkesztő vezetésével. A tanulmányoknak szigorú formai és tartalmi követelményeket kell teljesíteniük. A tanulmányok nyelve magyar vagy angol.

Jelentkezni a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet (e-mailben vagy faxon) 2016. május 18-ig.

A szerkesztőbizottság május közepén küld értesítést a javasolt téma elfogadásáról és a formai követelményrendszerről. A tanulmányok leadásának végső határideje 2016. augusztus 1.

JELENTKEZÉSI LAP

További információ: Varga Bálint szerkesztő

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.