Ma Gedeon, Johanna napja van.

Készüljön az új szabályozásra! Képezze ki profi EKAER-koordinátorát!

Az EKAER megjelenése óta rengeteg képzés indult a témában, ennek ellenére 2015. március 1. óta egyre csak gyűlnek az igazán húsbavágó, gyakorlati kérdések. A Fórum Akadémia most induló hiánypótló tanfolyamán választ kaphat ezekre a kérdésekre. MKFE tagoknak 20 % kedvezmény!


A május 31-én induló EKAER-koordinátor képzés célja, hogy a jelentkező cégek kijelölt munkatársait teljes körűen felkészítse az EKAER legfrissebb jogszabályi környezetében felmerülő minden probléma megoldására, a mulasztások elkerülésére. A vizsgával záruló 5 hetes kombinált képzés eredményeképp a résztvevő hatékony EKAER-koordinátorrá válik, akihez a cég minden munkatársa bizalommal fordulhat a rendszer használatához kapcsolódó kérdéseivel.

Mit tanulhat meg a tanfolyamon?

  • Megismerheti a májusban benyújtott törvénymódosítás és az ezt követő rendeletmódosítás részleteit egy új, hatodik leckében. Olyan változásokat, mint a mulasztási bírságok szigorítása, mely járhat a tehergépjármű lefoglalásával is.
  • Néhány héten belül cége rendelkezni fog egy jól képzett és megbízható EKAER-koordinátorral, aki nem csak a rendszer használatát fogja ismerni, de képessé válik arra is, hogy megszerzett tudását átadva segítséget nyújtson a többi EKAER ügyintézéssel foglalkozó kollégának is.
  • A megszerzett tudás minőségét a képzést záró online vizsga szavatolja. Sikeres vizsgát tanúsítvánnyal igazolja a Fórum Akadémia.
  • A kombinált képzés előnye, hogy nem kell a résztvevő kollégákat hosszú ideig nélkülözni: a tantermi oktatást elektronikus leckékkel egészítik ki.
  • A résztvevők a saját cégükre szabott gyakorlati tanácsokat kaphatnak a vállalat valós problémáival kapcsolatban.
  • A résztvevők hasznos tippeket, tanácsokat kapnak az EKAER-szabályzat elkészítésével kapcsolatban is.

A tanfolyam árából az MKFE tagjai 20 százalék kedvezményt kapnak! Kérjük, a jelentkezési lapon az egyéb adatoknál a megjegyzés rovatban tüntesse fel az MKFE tagsági kódját!

A tanfolyam helye és időpontja:
2016. május 31. – 2016. július 5.
CEU Konferencia Központ
1106 Budapest, Kerepesi út 87.

További részletek és információk itt.

Jelentkezéshez kattintson ide.

MKFE kommunikáció

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.