Ma Konrád, Tivadar napja van.

Segítségkérés egy bátamonostori lakostól

Tisztelt Tagunk! Egyesületünkhöz egy bátamonostori úr küldött levelet, amelyben egy tűzifatároló elszállításához kér segítséget. Kérjük, hogy amennyiben van rá lehetősége, segítsen Kollár úrnak a problémája megoldásában.


Kollár Zoltán (6528 Bátmonostor, József A. u. 2/a ) a hozzánk eljuttatott levelében foglaltak szerint, idén január óta nem kap segítséget, hogy egy számára nélkülözhetetlen tűzifatárolót és annak hullámlemez tetőzetét elszállíttassa Nyíregyházáról Baja mellé, Bátmonostorra.

A fatárolót – ingyenes felajánlással – a Kálló-Fém Kft. (4400 Nyíregyháza, Derkovits utca 106-108.) készítette el a súlyos beteg Kollár úr részére.

A 3 x 3 méteres tűzifatároló oldalaira van szedve, a legyártott anyagok befoglaló szállítás mérete: szélesség: 2,3 méter, hosszúság: 3,3 m, magasság: 1,6 méter.

Egyelőre sem a Nyíregyháza Önkormányzata, sem a nagykállói Polgármesteri Hivatal, sem az ügybe szintén bevont Baptista Szeretetszolgálat nem talált fuvarozót, aki segítene a szállításban.

Tisztelt Tagunk!

Amennyiben lát arra lehetőséget, hogy a fenti ügyben segítsen, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Kálló-Fém Kft. részéről Sebők László úrral az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

 

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Telefon:  +36 (42) 264 186

Mobil: +36 (30) 457 22 57

 

illetve a Baptista Szeretetszolgálat képviselőjével:

 

Várvölgyi Henriett

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 (20) 263 47 33

Köszönjük a segítséget!

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.