Ma Hajnalka napja van.

Az MKFE új Alapszabálya a november 19-i Elnökségi Fórum egyik fő témája – döntsünk együtt az Egyesület jövőjéről!

Tisztelt Tagjaink, Tisztelt Küldöttek! Az MKFE 2016. november 19-én (szombaton), 10:00 órától rendezi meg Elnökségi Fórumát a budapesti Holiday Inn hotelben, amelyre Wáberer György elnök, valamint az Egyesület Elnöksége nevében tisztelettel meghívjuk Önöket!
Amennyiben még nem regisztrált, kérjük, részvételi szándékát haladéktalanul jelezze Árvay Tivadarnak az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, vagy a 06 (1) 252-0688/226 telefonszámon.


Az Elnökségi Fórumon kötetlen formában vitathatja meg a tagság a fuvarozókat érintő legfontosabb kérdéseket, problémákat, a folyamatban lévő ügyeket az Elnökséggel, a Tanácsok tagjaival, a Küldöttekkel és egymással.

A november 19-i találkozó egyik legfontosabb, az Egyesület jövőjét meghatározó témája az új Alapszabály, amelyről a 2017-es tavaszi Küldöttgyűlés hoz végleges határozatot. Az előkészítés során beérkezett javaslatok belekerültek abba a rövidesen elkészülő összefoglaló anyagba, amelyet november 12-én tagjainknak is megküldünk, és amelyről az Elnökségi Fórumon kifejthetik a véleményüket, illetve további javaslatokkal élhetnek az alapszabály-módosító bizottság felé.

AZ ÖN VÉLEMÉNYE IS FONTOS! KÉRJÜK, JÖJJÖN EL AZ ELNÖKSÉGI FÓRUMRA!

RÉSZVÉTELI SZÁNDÉKÁT JELEZZE ÁRVAY TIVADARNAK:

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Telefon: 06 (1) 252-0688/226

Figyelem, a rendezvényen csak a regisztrációval rendelkező vendégek számára tudunk ebédet biztosítani!

 

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

Kérdés esetén keresse Árvay Tivadart:
Telefon: + 36 (1) 252 0688/266
Mobil: + 36 (30) 241 9328
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Az Elnökségi Fórum időpontja és helyszíne:
2016. november 19., 10:00–17:00
Holiday Inn Budapest-Budaörs Hotel
2040 Budaörs, Agip u. 2.

 

Megközelíthetőség

Tömegközlekedéssel
A Kelenföldi pályaudvartól a 172-es, a 172B és a 173-as jelzésű busszal Budaörs, benzinkút megállóig. Innen kb. 5 perc gyalog az autópálya feletti felüljárón.

Közúton
Budapestről: A belvárostól 10, Budapest szélétől 3 kilométerre található, az M1-M7-es autópálya Tesco kijáratánál, az autópálya bal oldalán.

Az M0-s körgyűrűről, Győr (Bécs) ill. Balaton felől: az M1-M7 közös szakaszán Budapest felé haladva, a Budaörs centrum letérőnél az autópályától jobbra, (Tesco, KIKA bevásárlóközpont felé) közvetlenül az ott található AGIP benzinkút után.
Parkolás a hotel felszíni parkolójában, térítésmentesen.

Az M1-M7 kivezető szakaszának használatához országos vagy Pest megyei matrica szükséges!

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.