Ma Hajnalka napja van.

Új funkciók a TimoCom-on

Digitális átalakulás Európa legnagyobb fuvarozói platformján! Az IT-szolgáltató TimoCom új funkcióval bővítette fuvarozói platformját, mely több mint 110 000 felhasználó mindennapi munkáját könnyíti meg. Ez az újdonság nem más, mint az integrált dokumentumkezelő funkció.


Van egy 13 betűből álló szó, amelyet egyre gyakrabban használnak a fuvarozói és logisztikai szektorban, és amit a vállalkozások már nem hagyhatnak figyelmen kívül. Ez a szó a DIGITALIZÁLÁS. Egyértelműen egyre több fuvarozó napi munkájának részévé válik, mivel ezzel bebiztosíthatják a versenyelőnyüket, ezért a vállalkozásoknak már most el kell kezdeniük üzletmenetük optimalizálását. Az IT-szolgáltató TimoCom új funkcióval bővítette fuvarozói platformját, amivel több mint 110 000 felhasználójának könnyíti meg mindennapi munkáját: ez az integrált dokumentumkezelő funkció.

Csak egyszer

Korábban ez így működött: a vállalkozó megtalálta a megfelelő fuvart, és mind a két fél részéről megegyezés született. Már csak a szükséges okmányokat kellett faxon vagy e-mailben elküldeni egymásnak, ezekre azonban sokat kellett várni, vagy a legrosszabb esetben meg sem érkeztek. Elkezdődött a telefonálás, amivel rengeteg értékes idő veszett el, és még az ember idegei is felőrlődtek.
Ez most egyszer és mindenkorra megváltozik a dokumentumok egyszeri feltöltésével, mondta el Marcel Frings a TimoCom szóvivője. „A cégjegyzékbe integrált dokumentumkezelő funkció lehetővé teszi a felhasználónak, hogy a gyakran használt dokumentumokat, mint például a közösségi engedélyt, fejléces papírt vagy a rakománybiztosítást a saját céges profiljába feltöltse, és így a TimoCom felhasználói számára elérhetővé tegye. Így nincs szükség faxon vagy e-mailben ezeket a dokumentumokat elküldeni. Az időmegtakarítás mellett van még egy nagy előnye: a felhasználók növelni tudják versenyképességüket a feltöltött okmányok által, mivel minél átláthatóbb és részletesebb céges profilt hoznak létre, annál nagyobb az esély az üzlet megkötésére.”

 

Jelenlét és biztonság

Különösen a digitális adatcsere kapcsán nem szeretne az ember az adatainak biztonságáról elfeledkezni. Ez gyakori a nyílt üzenetküldő szolgáltatásoknál vagy az e-mailes továbbításnál. A TimoCom ügyfeleinek adatai a dokumentumfeltöltő funkciónál az adatvédelmi feltételeknek megfelelően biztonságban vannak, mivel adataik az egyik legszigorúbb német adatvédelmi törvény alá esnek és a dokumentumok tárolása mindig biztonságos és kódolt. Ezen kívül ön rendelkezik arról, hogy a feltöltött dokumentumok láthatóak legyenek-e más TimoCom felhasználók számára vagy nem. Amint elérhetővé tettük a feltöltött dokumentumokat, a fuvarozói platform résztvevői azokat megtekinthetik és le is tölthetik azokat.

 

A TimoCom letette a digitalizálás alapkövét. A több mint 36 000 ügyfélre már csak egy feladat vár: feltölteni!

További információkat a TimoComról itt talál: www.timocom.hu

 

 

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.