Ma Hajnalka napja van.

Forgalomkorlátozás az M2-es autóúton

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. tájékoztatása szerint az M2-es autóút bővítése miatt korábban bevezetett forgalomkorlátozásokon kívül, az autóút gödi szakaszán további korlátozásokra kell számítani.


Szeptember 12-én, kedden ideiglenes forgalomkorlátozás lesz az M2-es autóút Göd melletti (28+000–29+000 km szelvények között) szakaszán. A munkálatok miatt az érintett útszakaszon 60 km/órás sebességkorlátozás, valamint előzési tilalom lesz érvényben!

A 2 x 2 sávos gödi szakaszon szeptember 12-én mindkét irányban lezárták a belső sávokat. A forgalom mindkét pályán a külső sávon haladhat. A gödi csomópontban a le- és felhajtóágak üzemelnek, de a reggeli és a délutáni csúcsforgalomban torlódásokra számíthatnak az arra közlekedők.

Várhatóan a szeptember 18-i héten a Budapest felé vezető oldal (jelenlegi bal pálya) kerül lezárásra, így a jelenlegi jobb pályán halad majd a kétirányú forgalom. Gödről Budapest felé a felhajtást, Vác felől a gödi lehajtást a lezárt bal pálya munkaterületén átvezetéssel biztosítják majd.

Kérjük, hogy a torlódások elkerülése, csökkentése érdekében a csomópontban kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba!

A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról, az építési munkák pontos megkezdésének, illetve befejezésének időpontjáról a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.