Ma Gedeon, Johanna napja van.

Regisztráljon most a KözútVilág Expo szakmai konferenciára

2018. október 3-án kerül megrendezésre a KözútVilág Expo szakmai konferencia, amelyen az MKFE tagjai ingyenesen részt vehetnek. A helyek száma limitált, a részvétel regisztrációhoz kötött!

Az idei KözútVilág Expo szakmai konferencián az MKFE elnöke, több tisztségviselője és MKFE tagvállalkozások vezetői tartanak mások mellett előadásokat, különböző fuvarozást érintő témákban.

A közúti árufuvarozásban a nagyszámú piaci szereplő egymástól gyakran jelentősen eltérő problémákkal szembesül a mindennapi üzletmenetben. Ezt közös nevezőre hozni szinte lehetetlen. Így egy „hagyományos” konferencia helyett a piaci szereplőknek olyan eseményt ígér a szervező, ahol a többféle igény és elvárás áttekintése, illetve azok megoldási lehetősége kerülhet megvitatásra, szakavatott hozzászólókkal – a fuvarozók szakmai szervezeteinek és a kormányzat képviselőinek közreműködésével.

Szakmai fórum idei újdonsága, hogy a megszokottnál több kerekasztal-beszélgetésen vitathatják meg az előadók és a résztvevők az aktuálisan felmerülő problémákat és azok lehetséges megoldásait. A konferenciát kiállítás is kíséri. A "fuvarozói piactér" remek lehetőséget nyújt a résztvevők számára kapcsolatépítésre a megbízókkal, megismerhetik a legújabb szakmai újdonságokat és az azokhoz kapcsolódó termékeket, szolgáltatásokat.

Időpont: 2018. október 3. (szerda)

Helyszín: Aquaworld Resort Budapest****

A konferencián történő részvételhez az alábbi linken kérjük szíves regisztrációját: http://www.kozlekedesvilag.hu/rendezvenyek/kozutvilag-expo/

 

MKFE Kommunikáció


Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.