MOL Green kártya

Általános

Egyesületünk a nehezebb helyzetben lévő, gyengébb bonitású vállalkozások számára is - a kereskedelmi gázolaj adó-visszaigénylés elérhetősége mellett - exkluzív engedményt kínál. A MOL-MKFE Green Kártya egy előre feltölthető üzemanyagkártya. A kártya használója Magyarország legnagyobb töltőállomás hálózatában, készpénz használata nélkül juthat üzemanyaghoz, töltőállomási szolgáltatásokhoz és shop termékekhez, ugyanúgy, mint a Gold kártya tulajdonosok.

Kik vehetik igénybe?

Az ajánlattal azok az egyéni vállalkozók és társas vállalkozások élhetnek, melyek az MKFE teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagjai.

Előnyei

  • Havi összesítő
  • Díjmentes kártyahasználat éves és tranzakciós díj nélkül
  • Ingyenes kártyatiltás és új kártyaigénylés
  • Igényeknek megfelelő több kártyatípus
  • Egyéni limit beállítási lehetőségek: napi-, heti-, havi- negyedéves vagy éves limit
  • Egy partnerhez több kártya is igényelhető
  • Az MKFE vevőcsoportjával növekvő kedvezményeket érhet el.

Hol használható?
A rendszerhez csatlakozó vállalkozások az összes magyarországi MOL töltőállomáson használhatják a kártyát, valamint saját választás szerint 10 törzskúton a MOL töltőállomás totemoszlopán látható kútárból bruttó 6 Ft kedvezményt kapnak.


A kártyát a töltőállomásokon bankkártyás befizetéssel töltheti fel, ezt követően a kártya azonnal használható.Banki átutalást is választhat. Ebben az esetben a banki tranzakció gyorsaságától függően néhány nap elteltével válik a kártya használhatóvá.

 

Jelentkezés

MKFE Tagoknak

Benyújtandó iratok:


TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKNAK
EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOKNAK
adatlap adatlap
megállapodás megállapodás


Az egyedi szerződések megkötése kizárólag az MKFE ajánlásával történik. 

További tájékoztatás a MOL-kedvezménnyel kapcsolatban: 

Olasz Kitti
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 
+36 1 252 0688 259 mellék

Jelenleg nem MKFE tagok

Kedves Leendő Tagunk!

Ha Ön még nem tagja az egyesületünknek, azonban élni kíván ajánlatunkkal, mindenekelőtt tagfelvételi eljárásban kell részt vennie. Fontos tudnia, hogy a tagsági viszony létesítése nem puszta internetes regisztráció, hanem jogviszony kialakítása, mely után Ön az egyesületünk által tömörített fuvarozók nagycsaládjához fog tartozni, és élvezheti a szervezetünk által nyújtott egyéb előnyöket és szolgáltatásokat is. 

Ha mindezek ismeretében úgy dönt, hogy szeretné megismerni a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületét, és tagunkká kíván válni, örömmel látjuk!