Ma Gedeon, Johanna napja van.

Meghívó az „MKFE55” jubileumi rendezvényre - Nyíregyháza - (Főnap: 2020. szeptember 18. péntek)

FIGYELEM!
A RENDEZVÉNYEK („MKFE55” és IRU-DIPLOMA ÁTADÓ) A JÁRVÁNYÜGYI HELYZETRE TEKINTETTEL
AZ EREDETILEG TERVEZETT IDŐPONTBAN ELMARADNAK»!


Tisztelt Tagjaink! Tisztelt Kollégák! Az idén 55 éves Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete szeretettel meghívja kedves tagjait az egyesület megalakulásának 55. évfordulója alkalmából szervezett, szakmai és szórakoztató programokat egyaránt kínáló családi rendezvényre 2020. szeptember 17–19. között, Nyíregyházára. (Főnap: 2020. szeptember 18., péntek)


Tervezett programok*

2020. szeptember 17., csütörtök

14.00 órától az előzetesen regisztrált, szállással rendelkező vendégek érkezés a nyíregyházi Park Hotelbe (egyénileg)
16:00-23:00 Délutáni-esti program: bográcsozás, közös vacsora, MKFE koktélbár élő zenével

2020. szeptember 18., péntek

09.30: Megnyitó
10.00l: szakmai előadások
12:30 MKFE 55 ünnepi megemlékezés és kitüntetések átadása
13.00–14.30: ebéd - egyénileg, a területen található standok kínálatából (meleg ételek: lángos, hamburger, hot dog, kenyérlángos, kolbász, stb.; italok: üdítők, sör, bor)
Az étkezéshez és italfogyasztáshoz felhasználhatók az Egyesület által minden MKFE tagnak személyenként 5000 Ft/főnap értékben biztosított MKFE kuponok. Az ezen felüli fogyasztás a standok árai szerint, egyéni (készpénzes) fizetéssel lehetséges.
14.30 órától (illetve a rendezvény főnapján folyamatosan): járműbemutató; néptáncbemutató és népzene; gyerekkoncert; minigolf; arcfestés; trambulin (Skyjump); ugrálóvár; fagylalt, vattacukor; stb
16.00 órától: pörköltfőző versennyel egybekötött vacsora
20:00 órától koncert a szabadtéri színpadon
21:00 órától (retro) diszkó
24.00 Rendezvény vége

2020. szeptember 19., szombat

10.00-ig a szálloda elhagyása a szállással is rendelkező vendégek részére (Igény esetén a szobafoglalás meghosszabbítására vasárnapig van lehetőség, ezt egyénileg lehet kezdeményezni a Park Hotelnél!)


Szabadon választható egyéni programlehetőségek: Nyíregyházi Állatpark és Ócenárium, Múzeumfalu, fürdőzés: Aquarius Élményfürdő, Parkfürdő

*a jelzett programok szervezés alatt vannak, a változtatás jogát fenntartjuk!


REGISZTRÁCIÓ

A rendezvényen kizárólag MKFE tagvállalkozás tulajdonosa, vezetője vagy képviselője, és közvetlen családtagja vehet részt.

A rendezvényen a részvétel (az egyéni - az MKFE kuponok értékét meghaladó - fogyasztásokat, és a két éjszakán túli szállásfoglalást kivéve) díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Szálláshelyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, kérjük, szállásigényét mielőbb jelezze. A foglalásokat a kapacitás függvényében, az e-mailen beérkezett igények sorrendjében tudjuk elfogadni!

A szállásfoglalás feltétele a regisztrációt követően megküldött visszaigazolásban feltüntetett MKFE bankszámlaszámra átutalt 7000 Ft előzetes „regisztrációs díj” beérkezése, amelyet a szállással rendelkező MKFE tagok teljes egészében (azaz 2000 +5000 Ft értékben) visszakapnak a rendezvény területén felállított standokon levásárolható MKFE kupon formájában.

Részvételi szándékát illetve szállásigényét legkésőbb 2020. augusztus 16-ig szíveskedjen jelezni az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen, megadva a:

Vállalkozása nevét:
MKFE tagi azonosítóját:
A résztvevő(k) nevét:
Ebből a résztvevő gyermekek száma és életkora:
Kapcsolattartásra alkalmas mobiltelefonszámát:
Kapcsolattartásra alkalmas e-mail cím (ha nem egyezik a megküldött levélben szereplő feladói e-mail címmel):

Szállás igénylése esetén
Hány főre kéri a szállást:
Kíván-e hosszabbítani a szeptember 19-i éjszakára: (IGEN/NEM válasz adható meg)

TOVÁBBI INFORMÁCIÓK

A rendezvény helyszíne
Park Hotel Sóstó»

Nyíregyháza ‒ Sóstó
4431 Nyíregyháza, Sóstói út 70/A
Térkép ITT»

Megközelítés: Sóstógyógyfürdőre beérkezve, az Állatkertet elhagyva, a Krúdy Vigadónál kell balra fordulni (a postánál), majd a Kalandpark és Park Hotel bejáratánál jobbra behajtani (sorompóval biztosított bejárat) a szálloda területére.

Helyszíni regisztráció és a belépésre feljogosító karszalag valamint a lefogyasztható kuponok átadása szeptember 17-én a hotel recepciójánál, szeptember 18-án a terület bejáratánál található standnál lesz!

Parkolás: a szálloda területén (a férőhelyek függvényében) térítésmentesen. További parkolók a hotel területének bejáratával szemben található nyilvános (fizető) parkolóban.


MKFE Kommunikáció

HASZNOS INFORMÁCIÓK

ENGEDÉLYEK SZÜKSÉGESSÉGE ORSZÁGONKÉNT

HIRDETÉS

SOFŐRÖK KÜLFÖLDI KIKÜLDETÉSE

Hirdetések

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.