Ma Hajnalka napja van.

Burkolatjavítás miatt 2017. szeptember 4. és 6. között 7 órától 19 óráig szakaszosan lezárják a haladósávot az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán Nagyegyháza térségében.


Nagyfelületű burkolatjavítási munkákat végeznek 2017. szeptember 4-től 6-ig, naponta 7  és 19 között az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán - Nagyegyháza térségében - az 52-es km szelvénytől a 60-as km szelvény térségéig. Ezért szakaszosan lezárják a haladósávot, a forgalom csak egy forgalmi sávon tud majd haladni. Emellett 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.

A munkálatok ideje alatt hétfőn, 2017. szeptember 4-én a Harkályos pihenő, szeptember 5-én, kedden pedig a Turul pihenő is zárva lesz.

A forgalomtereléseket a változtatható jelzésképű táblákon jelzik.

A forgalomterelés ideje alatt az arra közlekedők jelentős torlódásra számíthatnak. A korlátozáshoz kapcsolódó forgalmi viszonyokról a nap 24 órájában a Magyar Közút Útinform osztályánál (+36-1-336-2400), illetve a www.utinform.hu weboldalon tájékozódhatnak.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri az említett útszakaszon közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávokba.


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.