Ma Hajnalka napja van.

Irreális árak, visszaélések a szlovén autópályákon az autómentő szolgáltatók részéről?

Tisztelt Tagjaink! Az utóbbi hónapokban több információ érkezett Egyesületünkhöz a szlovéniai autópályákon tevékenykedő, helyi autómentő szolgáltatók tevékenységéről. A beszámolók szerint a vállalkozások irreális áron, a kért mentési feladatoktól eltérően, és kizárólagos szolgáltatóként fellépve végzik el a munkákat, és ez ellen tehetetlenek a magyar, és más országok fuvarozói. A helyzet megváltoztatásához kérjük az érintettek segítségét.


Együttműködve az MKFE szlovéniai partnerével, az AsistencA4U céggel, kezdeményezni kívánjuk a szlovén hatóságoknál a jelenlegi autómentési gyakorlat felülvizsgálatát annak érdekében, hogy a bajba jutott járművek ne legyenek kiszolgáltatva a kizárólagos szolgáltatást nyújtó szlovén autómentő vállalkozásoknak. Ehhez egyebek mellett szükség van azokra a 2019. április 1. óta történt visszaélés gyanús helyzetekre, amelyek magyar áru- vagy személyszállító vállalkozásokkal történtek Szlovéniában.

Kérjük, hogy amennyiben ilyen eset érintettje volt az elmúlt hónapban, szíveskedjen rövid leírást küldeni a történtekről az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre Árvay Tivadar részére.
Az esetleírásokat 2019. május 2-ig várjuk a fenti e-mail címre.

Köszönjük aktív közreműködésüket!

 

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.