Ma Gedeon, Johanna napja van.

Ukrajna: korlátozások lépnek érvénybe június 1-től (frissítve 2019. 06. 03.)

Emlékeztetjük tisztelt Tagjainkat, hogy Ukrajnában június 1-től hatályos a nappali közlekedési korlátozás a 7 tonnát meghaladó tengelyenkénti és 24 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművekre.


Azokon a napokon, amikor a nappali órákban (08:00-20:00) a levegő hőmérséklete meghaladja a +28 °C fokot, a 24 tonna össztömeget meghaladó, illetve tengelyenként a 7 tonna terhelésű tehergépjárművekkel tilos közlekedni a közutakon Ukrajnában.

Kérjük, kísérjék figyelemmel a korlátozásokról tájékoztató figyelmeztető útjelző és információs táblákat, és az aktuális utasítások szerint vegyék igénybe a legközelebbi, az ideiglenes nappali parkolás céljára kialakított 800 parkolóterület valamelyikét.

A korlátozás alól továbbra is kivételt képeznek azok a járművek, amelyek veszélyes, romlandó árukat, élő állatokat és madarakat szállítanak, valamint a vészhelyzetek következményeinek megelőzését, vagy megszüntetéséhez kapcsolódó szállításokat végeznek.

Az ukrajnai utakra vonatkozó korlátozásokat teljes jogú egyesületi tagjaink — a honlapunk főoldalán való jelszavas bejelentkezés után — megtalálhatják az MKFE Tudásbázis - Külföldi infók menüpontban, vagy közvetlenül itt »


MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.