A CEMT-kvóta emelésének vétóját kéri az ITM-től az MKFE

2019. május 16. csütörtök, 14:56

Levélben fordult Palkovics László tárcavezetőhöz a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete, arra kérve az ITM vezetőjét, hogy Magyarország akadályozza meg az ITF soron következő, lipcsei ülésén a CEMT kvóták és szorzók emelését.

Bővebben: A CEMT-kvóta emelésének vétóját kéri az ITM-től az MKFE

Munkavégzés az M1-esen, Tatabányánál

2019. május 16. csütörtök, 14:42

Az M1-es autópályán, Tatabánya Óváros és Újváros között munkavégzés miatt sávlezárás lesz 2019. május 18-án, szombaton — közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Bővebben: Munkavégzés az M1-esen, Tatabányánál

Portfolio Smart Logistics 2019 Konferencia - Május 21.

2019. május 15. szerda, 14:42
A Portfolio Smart Logistics konferenciája hiánypótló logisztikai konferencia a magyar piacon, az eseményen a világpiaci és magyar logisztikai piaci trendek mellett szó lesz a kormányzati tervekről a logisztikai piacon, az ipari parkok fejlesztési lehetőségeiről és az árufuvarozási kihívásokról, a csomagolás- és raktárfejlesztési újdonságokról, valamint az e-kereskedelem előretöréséről.

Bővebben: Portfolio Smart Logistics 2019 Konferencia - Május 21.

Továbbra is csalók tevékenykednek a NAV nevében

2019. május 15. szerda, 14:20

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal naponta több bejelentést is kap, melyek arra vonatkoznak: ismeretlen tettesek visszaélnek a hatóság nevével — adta hírül internetes honlapján a NAV. A jelenség nem újkeletű: az elmúlt hónapokban több hullámban is támadtak az adathalászok.

Bővebben: Továbbra is csalók tevékenykednek a NAV nevében