Ma Csongor napja van.

Szakmai partnerségi együttműködés az MKFE és a Magyar Közút között

2017. január 12-én együttműködési megállapodást írt alá dr. Becsey Zsolt, az MKFE főtitkára és dr. Nemes-Nagy Tibor, a Magyar Közút vezérigazgatója.


         

A partnerséget az a közös cél hívta életre, hogy a közúti szállítási tevékenységhez nélkülözhetetlen infrastruktúra fejlesztését minden eszközzel segítsék, előremozdítsák. Az MKFE ehhez a tagjaitól kapott, az egyes megyék útjait érintő és a vállalkozók napi munkáját esetenként nehezítő állapotok bejelentésével, illetve szakmai előkészítő munkával tud leginkább hozzájárulni.

A Magyar Közút azt vállalta az együttműködéssel, hogy napi szinten tájékoztatja az MKFE-t a magyarországi közúthálózatot érintő forgalomelterelésekről, forgalomkorlátozásokról, forgalmirend-változásokról, az utakon zajló, vagy tervezett felújításokról, és minden olyan eseményről, amely az árufuvarozó és személyszállító vállalkozások napi munkáját befolyásolják. Ezekről tagjaink a napi hírlevelekben, váratlan esemény okán pedig gyorshírben kapnak értesítést.

A megállapodás része, hogy az MKFE szakemberei megfigyelőként részt vehetnek a Magyar Közút által üzemeltett tengelysúlymérő állomásokon zajló ellenőrzéseken, amelynek tapasztalatai is felhasználhatók lesznek a piacvédelemre irányuló, szakmai előkészítő munkák során.



MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.