MEGHÍVÓ az MKFE 2017. szeptember 27-i Országos Küldöttgyűlésére

2017. szeptember 11. hétfő, 15:16

Tisztelt Küldöttek! Tisztelt MKFE-tagok! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete elnöksége 2017. szeptember 27-én, 11:00 órai kezdettel, Országos Küldöttgyűlést hív össze a Budapest-Budaörs határában található Holiday Inn Hotelben, amelyre Wáberer György elnök nevében tisztelettel meghívjuk Önt! A Küldöttgyűlés az Egyesület valamennyi tagja számára nyilvános. Szavazati joggal a küldöttek rendelkeznek.

Részvételi szándékát kérjük, jelezze az arvay@mkfe.hu e-mail címen 2017. szeptember 20-ig.

A jelentkezéskor adja meg:

  • MKFE tagi azonosítóját,
  • cégnevét,
  • a résztvevő(k) nevét.

 

A Küldöttgyűlés tárgya:

„A hazai személyszállítási és árufuvarozási piac védelmének hatékonyabbá tételére vonatkozó tagi, küldötti prezentációk, előadások, javaslatok megvitatása, határozati javaslatok elfogadása annak érdekében, hogy láthatóvá váljon a választott testületek és a tagok elképzelései és problémamegoldási módszerei közötti különbség.”

 

A Küldöttgyűlés tárgykörében megvitatni kívánt témák:

  1. A magyar közúti szolgáltató szektor piacvédelmi helyzetének áttekintése, jövőképe, konklúziók levonása, szükséges intézkedések megtétele, határozathozatal.

  2. EU szabályait is sértő Nyugat-Európai protekcionista törekvések kivédése érdekében megtehető és tervezhető intézkedések.

  3. A személyszállítási piacnyitás feladatai, a hazai KKV-k részvételi lehetőségei a folyamatban. Az MKFE személyszállítási piacnyitási stratégiájának, és a jelenlegi folyamatoknak az értékelése. A hazai autóbuszos vállalkozások piacvédelmének helyzete, a nemzetközi és a különcélú menetrend szerinti közlekedésben. A „de minimis” támogatási program megvalósításának felgyorsítása.

 

A rendezvény helyszíne

Holiday Inn Budapest-Budaörs Hotel

2040 Budaörs, Agip u. 2.

 

Megközelítés

Tömegközlekedéssel:

A Kelenföldi pályaudvartól a 172-es, a 172B és a 173-as jelzésű busszal Budaörs, benzinkút megállóig. Innen kb. 5 perc gyalog az autópálya feletti felüljárón.

Közúton:

Budapestről: a belvárostól 10, Budapest szélétől 3 kilométerre található, az M1-M7-es autópálya Tesco kijáratánál, az autópálya bal oldalán.

Az M0-s körgyűrűről, Győr (Bécs), ill. Balaton felől: az M1-M7-es közös szakaszán Budapest felé haladva a Budaörs centrum letérőnél az autópályától jobbra (Tesco, KIKA bevásárlóközpont felé), közvetlenül az ott található AGIP benzinkút után.

(Az M1-M7 kivezető szakaszának használatához Pest megyei vagy országos autópályamatrica szükséges!)

Parkolás

A hotel felszíni parkolójában, térítésmentesen.

Étkezés

A rendezvény alatt büféasztal áll a vendégek rendelkezésére (szendvics, édes/sós sütemény, gyümölcs, kávé, tea, ásványvíz, üdítő)MKFE kommunikáció