TRANSLOG Connect Congress 2018 Budapest – az ellátási lánc csúcstalálkozója

2018. augusztus 09. csütörtök, 15:22

Több mint 30 ország, 500-nál több résztvevőjével – köztük a közlekedési, logisztikai és ellátási lánc menedzsment szakembereivel – rendezik meg idén nyolcadik alkalommal Budapesten a TRANSLOG Connect kongresszust, amelyen az ágazat szereplőinek lehetősége nyílik a személyes találkozókra, bemutatkozásra, az igazi piachoz jutás első lépéseinek megtételére. Szabó György javaslatára az Egyesület elnöksége vizsgálja annak lehetőségét, hogy az MKFE tagjai, a mikró-, kis- és középvállalkozások előtt is megnyíljon a lehetőség az ellátási lánc csúcstalálkozóján a részvételre.

A közép-kelet európai régió piacvezető ellátási lánc menedzsereinek csúcstalálkozója idén több mint 500 résztvevővel kerül megrendezésre 2018. november 13-14. között, a Budapest Kongresszusi Központban. A szakmai előadásokkal, bemutatókkal kiegészített kongresszus egyedülálló alkalom a cégvezetők, a megrendelők és a fuvarozási vállalkozások közötti hatékony kapcsolatépítésre, miközben a szakma képviselői hiteles képet kapnak az ágazat aktuális piaci helyzetéről.

A kongresszus sajátossága, hogy a programok között a résztvevő fuvarozó szolgáltatóknak lehetősége van előre egyeztetett találkozók keretében személyes tárgyalásokra a potenciális üzleti, megbízói partnerekkel. Ezeknek az „irányított” találkozóknak a célja a konkrét üzletkötés, valamint ígéretes üzleti kapcsolatok kiépítése.

A rendezvény költségei miatt a részvétel kihívást jelenthet a kis- és középvállalkozásoknak, ezért Szabó György MKFE elnök tárgyalást kezdeményezett a konferenciaszervező TEG (The Events Group) ügyvezető igazgatójával, Dennis Lantossal, amelynek eredményeként körvonalazódik egy mindkét fél számára előnyös csomag. A megbeszélésen Dennis Lantos kedvezményes részvételi csomagajánlatra tett javaslatot, 9,3 millió forint értékben, amely lehetővé teszi, hogy az Egyesület standján egy időben akár 20 fuvarozó vállalat képviselője lehet jelen, és vehet részt a találkozókon.

Szabó György a TEG ajánlatát az Egyesület elnöksége elé tárta megvitatásra, és amennyiben a testület is támogatja a javaslatot, az Egyesület tagvállalkozásai előtt is megnyílhat a lehetőség, hogy személyesen képviseljék cégeiket az ágazat megrendelői oldalának menedzsmentje előtt. Ennek keretében az MKFE az előre regisztráló egyesületi tagoknak ingyen biztosítaná a részvételt, az üzleti találkozók helyszíneként saját standot üzemeltetne, továbbá támogatást adna a cégvezetőknek a B2B találkozók lebonyolításához, üzleti tanácsadással, igény esetén tolmácsolással. A kétnapos program során lehetőség van akár több tucat MKFE tagvállalkozás megjelenésére is, ezért kérjük, hogy amennyiben érdeklődik a rendezvény iránt, legkésőbb 2018. augusztus 31-ig jelezze előzetesen részvételi szándékáttranslog@mkfe.hu e-mail címen. Kérjük, hogy a jelentkezése mellé írja meg azoknak az árukibocsátó cégeknek a nevét is, amelyek vezetőivel szívesen ülne le egy rövid személyes egyeztetésre.

Szabó György az elnökségnek megküldött tájékoztatójában a TRANSLOG kapcsán kiemelte, hogy személyes tapasztalatai szerint ez az a rendezvény, ahol igazi lehetőség van a személyes kapcsolatok kialakítására.  „Ahogy más, a saját cégemnél bevált gyakorlatot, úgy a TRANSLOG Connect kongresszust is a személyes tapasztalataim alapján szeretném az MKFE tagvállalkozásai, a fuvarozó kollégák és az Egyesület elnökségének figyelmébe ajánlani” – fogalmazott az MKFE elnöke, hozzátéve, hogy a Prevost Kft-vel az elmúlt években háromszor vett részt ezen az üzleti kongresszuson, és ennek rendkívül pozitív hatása volt a vállalkozása működésére. „Most a kollégákon a sor, mert meggyőződésem, hogy a TRANSLOG Connect Congress az egyetlen olyan lehetőség, ahol a kis- és középvállalkozók személyes kapcsolatokat alakíthatnak ki közvetlenül az árukibocsátói, megrendelői oldallal. Az MKFE-nek pedig kulcsszerepe lehet ebben azzal, hogy megteremti a financiális hátteret a részvételre minden érdeklődő egyesületi tag számára.”

MKFE kommunikáció