Ma Gedeon, Johanna napja van.

Könnyebb lesz a buszos utascsere a Városligetben

Összhangban azzal, ahogyan autóbuszos személyszállító Tagjainknak 2018. november 10-i híradásunkban már jeleztük, a különjárati buszoknak a Hősök tere környékén továbbra is lehetőségük lesz utasaik le-és felszállítására. Tovább bővült ugyanis azon várakozóhelyek száma, ahol turistabusszal utascserére van lehetőség.


A Városliget Zrt.-től kapott legfrissebb értesüléseink szerint a Városligeti Műjégpálya vezetése – korábbi ígéretéhez hűen – a jégpálya-idényt követően, pontosabban március 1. óta engedélyezi, hogy az autóbuszok a Műcsarnok oldalánál, az Olof Palme sétány felőli oldalán kialakított le- és felszállóhelyeket használják. A Műcsarnok mögé tehát tilos a behajtás, ugyanakkor a műjégpálya épülete előtt a buszok vissza tudnak fordulni a Hősök tere felé.


A turistabuszok továbbra is megállhatnak (utascsere idejére) az Állatkerti körút elején, a Robinson étteremnél.


Rövid idejű, 15-20 perces parkolásra a Hermina úton, a Bethesda utcánál lesz lehetőség.


Hosszabb, akár több órás parkolás esetére a turistabuszok a Dózsa György úton, a BOK (volt SYMA) Csarnokkal szemben kijelölt több mint 30 parkolóhelyet használhatják. Az eddigiekhez képest a változás tehát annyi, hogy le-és felszállítás idejére a Műcsarnok Olof Palme sétány felőli oldalánál is meg lehet állni.


TÉRKÉP A BUSZOS PARKOLÓKRÓL (PDF) »

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.