Ma Gedeon, Johanna napja van.

Végleges a 2019. szeptember 28-i Küldöttgyűlés napirendje, tovább bővült a megválasztandó tisztségek köre!

Tisztelt Küldöttek! Tisztelt Tagjaink! Ahogy arról júniusban értesítettük Önöket, Egyesületünk 2019. szeptember 28-án (szombaton) tartja soron következő Küldöttgyűlését. Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat és Küldötteinket, hogy a 2019. augusztus 16-ig tartó jelölési időszakban beérkezett jelölőívek feldolgozása után az MKFE Jelölő- és Mandátumvizsgáló Bizottsága (JMVB) megállapította, hogy a korábban meghirdetett napirend tisztségviselőkre vonatkozó pontját módosítani szükséges, továbbá az elnökség 2019.08.07./2. és 2019.08.07./3. számú határozatai értelmében a napirend további pontokkal is bővült. Eszerint - mások mellett - a 2019. szeptember 28-i Küldöttgyűlésen az elnök, felügyelő bizottsági tag, árufuvarozási tanács tagok és az etikai bizottsági tag mellett az elnökhelyettesi tisztségről is szavaznia kell a küldötteknek. A JMVB ennek megfelelően újra megnyitotta a jelöltállítás lehetőségét. Kérjük, hogy a mellékelt jelölőív kitöltésével küldjék meg további személyi javaslataikat. A jelölőívek beérkezésének határideje 2019. szeptember 13., 12:00 óra. A Küldöttgyűlés végleges napirendjét az alábbiakban olvashatják.

A 2019. szeptember 28-i Küldöttgyűlés végleges napirendje

  1. Tisztségviselő választás (Elnök, Elnökhelyettes, Felügyelő Bizottság tag, Árufuvarozási Tanács tag, Etikai Bizottság tag)
  2. A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) és a Fuvarozó Vállalkozók Országos Szövetsége (FUVOSZ) egyesülésének kérdései.
  3. Döntéshozatal az MKFE Közúti Közlekedési Akadémia Kft. beolvadásáról az MKFE Szolgáltató Kft-be.
  4. A Küldöttgyűlés 2. döntéshozatala, amelynek során véglegesen el kell határozni – az auditált vagyonmérleg tervezetek alapján – hogy az MKFE Biztosítási Vezérügynök Kft. beolvad az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.-be
  5. Döntés felmentvény kiadásáról dr. Kovács Alíz tekintetében az MKFE Szolgáltató Kft. vonatkozásában
  6. Döntés felmentvény kiadásáról dr. Kovács Alíz tekintetében az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. vonatkozásában

A küldöttgyűlést követően szakmai konzultációra kerül sor a magyar közúti személy- és áruszállítási ágazat aktuális helyzetéről, melynek keretén belül tájékoztató hangzik el az Ernst&Young piackutató és az MKFE közös szakmai tanulmányáról.

Letölthető dokumentumok:

JELÖLŐÍV INNEN letölthető.
A jelölőívek beérkezési határideje: 2019. szeptember 13. péntek, 12:00 óra


TISZTSÉGELFOGADÓ NYILATKOZAT letölthető INNEN.

MUNKÁLTATÓ NYILATKOZAT SZAKMAI VEZETŐRŐL dokumentum INNEN letölthető.


Tisztelt Küldöttek! A Küldöttgyűlésen olyan kérdésekben is döntenie kell a testületnek, amelyek elfogadásához a megválasztott küldöttek ¾-ének egyetértése szükséges, ezért nyomatékosan kérünk minden megválasztott küldöttet, hogy eleget téve az Alapszabályban rögzített kötelezettségének, aktívan vegyen részt a Küldöttgyűlésen!

A rendezvény helyszíne és időpontja:
Holiday Inn Budapest Hotel (Budaörs 2040, Rubik Ernő u. 2.)
A Küldöttgyűlés 10:00 órakor (határozatképtelenség esetén 10:30) kezdődik.

Részvételi szándékát kérjük, 2019. szeptember 23-ig feltétlenül jelezze az arvay@mkfe.hu e-mail címen!
Jelentkezésekor kérjük, adja meg MKFE tagi azonosítóját, a vállalkozása nevét, és a Küldöttgyűlésen résztvevő(k) nevét. Köszönjük!

 Budapest, 2019. augusztus 29.

Megjelenésére és aktív részvételére feltétlenül számítunk!

Ignácz József Péter s. k.
elnökhelyettes

MKFE Kommunikáció



Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.