Ma Konrád, Tivadar napja van.

Utólagos útdíj-garancia biztosítás – egyéni vállalkozóknak is

Tisztelt Tagjaink! Tisztelt Ügyfeleink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. új lehetőségként, kibővítve az érintett ügyfelek körét már egyéni vállalkozók számára is kínál utólagos útdíj-garanciabiztosítást!






Miért ajánljuk Önnek az utólagos útdíj-garancia biztosítást?
  • Mert nem lesz szüksége bankgaranciára vagy készpénzóvadékra, azaz a likvid pénzeszközeinek lekötésére az útdíj utólagos kiegyenlítéséhez;
  • Elkerülheti az egyenlegfeltöltés hiánya miatt kiszabott bírságokat;
  • A felszabaduló pénzeszközök segítik vállalkozása működését, javítják likviditási mutatóit;
  • Nem nő egy adott pénzintézettel szemben a függősége, sőt, nem csökkenek az Ön számára igénybe vehető banki hitelkeretek sem!
 
Keresse az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. munkatársait bizalommal, és kösse meg Ön is Utólagos útdíj-garancia biztosítását!

Írjon nekünk az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, kérjük, adja meg elérhetőségeit, és kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot!

Kérdése van? Keresse Nagyné Szabó Tímea ügyvezetőt a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címen.
 
Keressen minket bizalommal!
az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. csapata
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.