Ma Fábián, Sebestyén napja van.

Összesített kamionstop-mentességek a Covid-19 járvány ideje alatt az EU-ban

A koronavírus terjedése miatt előállt járványhelyzet ideje alatt számos ország (egymástól függetlenül) feloldotta a hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozást, illetve — a járvány lecsengésével párhuzamosan — folyamatosan állítják vissza a kötelező kamionstopot. Időről időre frissített táblázatunkban ezt kísérheti figyelemmel.


A 7,5 tonna össztömeg feletti tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozások alóli mentességek összesített táblázata megtekinthető az alábbi linken. (A tájékoztató a 2020. július 15-én rendelkezésre álló adatok alapján készült.)


Figyelem! A közlekedési korlátozások alóli mentességek bármikor változhatnak, így javasoljuk, hogy a fuvarfeladat előtt feltétlenül ellenőrizzék az adatokat! A táblázat  elsősorban a főútvonalakon érvényben lévő, általános közlekedési korlátozások alóli mentességet tartalmazza.


TÁBLÁZAT ITT (2020. július 15.) »


Felhívjuk a figyelmüket, hogy az MKFE weboldalán és egyéb információs felületein közölt hírek és adatok tájékoztató jellegűek, az információ pontatlanságából eredő esetleges károkért az MKFE semmiféle felelősséget nem vállal!
MKFE Kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.