Ma Hajna, Sámuel napja van.

Média

2018. május 25-én lépett hatályba a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló 2016/679/EU rendelet. A GDPR-szabály minden uniós tagállamra nézve közvetlenül kötelező szabályokat tartalmaz, amelyekhez az adatkezelőknek alkalmazkodniuk kell, és tevékenységük belső szabályozását eszerint kell kialakítaniuk.

Magyar közúti fuvarozók Egyesülete (MKFE)

székhely: 1149 Budapest, Egressy út 77.

levelezési cím: 1576 Budapest, pf. 109

központi telefon: 06 (1) 252 0688

sajtókapcsolat: 06 (1) 252 0688/226

fax: 06 (1) 383 6307

kommunikációs menedzser: Árvay Tivadar

Srágliné Kiss Emilia
marketing manager

.:.:: Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete ::.:.
1149 Budapest, Egressy út 77.

Telefon: +36 1 252-0688/226
Fax: +36 1 383-6307

2018. július 1-jétől kötelező adatot szolgáltatni a legalább 100 ezer forint áthárított áfát tartalmazó, belföldi adóalanyok közötti ügyletekről kiállított számlákról.

Tervezett rendszerfejlesztés és -karbantartás miatt 2018. június 10‑én, vasárnap éjszaka 1:00 és hajnali 5:00 óra között szünetel az úthasználati jogosultságok értékesítése. Ez a harmadik állomása annak a nagyszabású karbantartási sorozatnak, amelynek keretében júniusban az autósok több hétvégén is számíthatnak az értékesítési rendszer néhány órás leállására.

Szervezeti és működési szabályzat

A korábbi gyakorlattól eltérően nemcsak az Alapszabály kerül fel az Egyesület honlapjára, hanem az új Szervezeti és Működési Szabályzat is elérhetővé válik, ami lehetővé teszi, hogy a működés a tagok és az alkalmazottak számára átlátható legyen. Az új szervezeti és működési szabályok az új Alapszabály hatálybalépésével egyidejűleg, a 2018. évi tisztújító Küldöttgyűlést követő napon, azaz 2018. május 13-án lépnek hatályba.

A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének Szervezeti és Működési szabályzata

1. oldal / 2