Közvetlen Információs Vonal

2017. április 04. kedd, 10:23


A NAV Központi Hivatala Rendészeti Főosztályának Ügyeleti Osztálya felé történő bejelentésre kizárólag a felek által feljogosított személyek jogosultak.

Az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve rakomány lopás esetén a kapcsolat tartó személy:

Illés Ferenc
telefonszám: 252-0688/220
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.%20" target="_blank" rel="alternate">Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. 

A jogosulatlan (engedély nélküli) nemzetközi árufuvarozás megalapozott gyanúja tekintetében a kapcsolat tartó személy:

Közvetlen információs vonal:
Tóth István
telefonszám: +36-20-483-9780
e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A telefonos tájékoztatást követően töltse ki az ön esete szempontjából releváns bejelentő lap valamennyi pontját, majd azt továbbítsa az adott területért felelős munkatárs számára elektronikus formában.

Bejelentő lap lopás esetén letölthető ITT.
Bejelentő lap jogosulatlan fuvarozás esetén letölthető ITT.

Tehergépjármű/szerelvény, vagy rakomány eltűnése esetén a hatóság felé kizárólag az észlelést követő 48 órán belül tehető meg a bejelentés.
Amennyiben jogosulatlan (engedély nélküli) árufuvarozás megalapozott gyanúját észleli, azt azonnal jeleznie kell.

A hiányosan kitöltött adatlapokat nem áll módunkban továbbítani, mert ilyen esetben a hatóság nem teszi meg a szükséges lépéseket!