Ma Gedeon, Johanna napja van.

Elhunyt Szabó Jánosné, az MKFE Árufuvarozási Tanácsának tagja

Mély fájdalommal tudatjuk a szomorú hírt, hogy életének 64. évében elhunyt Szabó Jánosné Kati, az MKFE Árufuvarozási Tanácsának tagja.


Szabó Jánosné az elmúlt években vált igazán aktív tagjává az MKFE érdekképviseleti csapatának. Noha férje fuvarozó vállalkozásában három évtizede dolgozott, és vérében volt a fuvarozás csínja-bínja, az ömlesztett áruszállítás minden fortélya.
Katika a 2018-as választási ciklustól kapcsolódott be még intenzívebben az egyesületi munkába, előbb küldöttként, majd idén februártól az Árufuvarozási Tanács tagjaként. Határozott fellépéssel, harcosan állt ki a magyar kisvállalkozások érdekeiért, különösen szívén viselte az ömlesztett áru szállítással foglalkozók gondjait: a TSM-rendszertől kezdve a járművek mozgását korlátozó hatósági intézkedésekig. Annak ellenére, hogy saját családi cégükben is elsősorban ömlesztett áruk szállításával foglalkoztak, mindig hangoztatta, hogy nem csupán e speciális kör érdekeit szeretné képviselni, hanem a magyar fuvarvállalkozások tisztességes megélhetését biztosító alapok kiharcolásáért küzd.

Az MKFE ezúton is részvétét és együttérzését fejezi ki az elhunyt családja, hozzátartozói felé.

MKFE kommunikáció

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.