Ma Ármin, Pálma napja van.

Barna Zsolt a Waberer's International Nyrt. új vezérigazgatója

A Waberer's International Nyrt. igazgatósága 2021. szeptember 1-jével Barna Zsoltot, a cégcsoport korábbi Regionális Kontrakt Logisztikai (RCL) szegmensének vezetőjét, az MKFE Árufuvarozási Tanácsának elnökét nevezte ki a cégcsoport vezérigazgatójává.


A Társaság közleménye Barna Zsolt kinevezésének indokaként kiemeli: „a vezetői struktúraváltás célja, hogy a cégcsoport ne csupán Európa egyik vezető fuvarozó cége és Magyarország piacvezető logisztikai vállalata legyen, hanem a Waberer’s a régió domináns logisztikai szereplőjévé válhasson”.

Bízunk benne, hogy az MKFE a Waberer’s cégcsoporttal továbbra is szorosan együttműködve tud tevékenykedni a közúti áruszállítási alágazat jövőjéért. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy a piac meghatározó szereplőjének számító Waberer’s társaság vezérigazgatója egyben az MKFE Árufuvarozási Tanácsának elnöke is, s ennek köszönhetően még szorosabb lehet a szakma és az érdekképviselet kapcsolata, s az eddigieknél is sikeresebbek lehetnek az alágazat érdekvédelmi törekvései.

Barna Zsolt kinevezéséhez az MKFE nevében is gratulálunk, a munkájához sok sikert és jó egészséget kívánunk!

MKFE Kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.