Ma Csongor napja van.

Egyesületi hírek

MKFE tisztségviselő választás 2024. május 25. – jelöljön Ön is május 10-ig!

MKFE tisztségviselő választás 2024. május 25. – jelöljön Ön is május 10-ig!

Tisztelt Tagunk! Az MKFE Elnöksége 2024. május 25-re hívta össze az Egyesület éves Küldöttgyűlését, amelyen a tervezett napirend szerint tisztségviselő választásra is sor kerül. A küldöttek a Személyszállítási Tanács, az Etikai Bizottság, valamint a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság 1-1 tagját választják meg. Kérjük, hogy a mellékelt jelölőív beküldésével Ön is tegyen javaslatot, hogy kit látna szívesen ezekben a testületekben a 2026-ig tartó választási ciklusban.

MEGHÍVÓ: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei fogadóestet tart Ignácz József Péter vármegyei képviselő

MEGHÍVÓ: Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei fogadóestet tart Ignácz József Péter vármegyei képviselő

Tisztelt Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei tagvállalkozásaink! Az MKFE vármegyei képviselője, Ignácz József Péter fogadó estet tart 2023. szeptember 21-én 16:30 órától a nyíregyházi Nyíri Fészek Étteremben, amelyre ezúton tisztelettel meghívjuk Önöket.

Sikeresen zárult az MKFE szombati Küldöttgyűlése

Sikeresen zárult az MKFE szombati Küldöttgyűlése

Elfogadta a 2023. május 20-i Küldöttgyűlés az Egyesület új Alapszabályát, valamint az MKFE és gazdasági társaságainak 2022-es évi beszámolóit és 2023. évi költségvetési terveit, továbbá a küldöttek megválasztották a Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság hiányzó tagját is. A küldöttek egyben arról is határoztak, hogy az MKFE Elnöksége hozzon létre egy munkacsoportot, amelynek a feladata az, hogy megvizsgálja az MKFE vagyon jelenlegitől eltérő felhasználásának lehetséges módját.

A 2023. május 20-i Küldöttgyűlés tárgysorozata

A 2023. május 20-i Küldöttgyűlés tárgysorozata

Tájékoztatjuk Tisztelt Küldötteinket és Tagjainkat hogy a korábban közzétett meghívó» szerint a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete 2023. május 20-án (szombaton), 13:00 órától tartja Küldöttgyűlését, amelynek tárgysorozatát az alábbiak szerint határozta meg az Elnökség. A Küldöttgyűlés helyszíne a Holiday Inn Hotel (Budaörs 2040, Rubik Ernő u. 2.). (Frissítve: 2023. április 20.)

Alapszabály: tagi javaslatok és észrevételek feldolgozása

Tisztelt Tagjaink! Az Alapszabály és SZMSZ Módosítást Előkészítő Bizottság a 2023. január 30. napján tartott ülésén megtárgyalta a tagok által megküldött javaslatokat és észrevételeket». A Bizottság az alábbiakban ismertetett álláspontra helyezkedett az egyes javaslatok, észrevételek tekintetében, amelyet megküldött az MKFE Elnöksége részére, és egyben arra tett javaslatot, hogy az Elnökség egyetértése esetén a beérkezett javaslatokat, észrevételeket, és a Bizottság ezekre adott válaszait és álláspontját a testület tegye közzé az MKFE tagjai részére. Az Elnökség a Bizottság javaslatait elfogadta, és azt az alábbiakban az Egyesület tagjai számára megküldi.

Összefoglaló és ütemterv az Alapszabály-módosításának tervezetéről

Összefoglaló és ütemterv az Alapszabály-módosításának tervezetéről

Tisztelt Tagjaink! A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete Alapszabályának módosítása egy alapos, csaknem 2 éves előkészítő munka eredményeként a célegyenesébe érkezett. Az MKFE Elnökség a 2022. november 30-ra összehívott kibővített ülésén a jelenlévő megyei képviselőkkel és tisztségviselőkkel egyeztetve megvizsgálta és széleskörű tagi megvitatásra alkalmasnak találta az Alapszabály és SZMSZ Módosítást Előkészítő Bizottság által előkészített tervezetet, amelyet ezúton megküldünk az Önök részére is. Kérjük, hogy véleményével, javaslataival segítse az Alapszabály-tervezet végső, Küldöttgyűlés elé terjesztendő változatának elkészítését. Észrevételeit 2023. január 22., 24:00 óráig küldheti meg This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre. Köszönjük a közreműködésüket!

Meghívó az MKFE tagi találkozójára - 2022. október 10. - Tatabánya

Meghívó az MKFE tagi találkozójára - 2022. október 10. - Tatabánya

Tisztelt Tagunk! Az MKFE Komárom-Esztergom megyei tagvállalkozásainak és küldötteinek kérése szerint, 2022. október 10-én 17:00 órától tagi találkozót tartunk Tatabányán, a Sport Hotel Étteremben. A találkozóra Rajnai Tímea megye képviselő nevében ezúton tisztelettel meghívjuk Önt!

Lezárult a tisztújítást megelőző jelölési időszak, várjuk a tisztségelfogadó nyilatkozatokat!

Lezárult a tisztújítást megelőző jelölési időszak, várjuk a tisztségelfogadó nyilatkozatokat!

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy 2022. április 28-án éjfélkor lezárult a Tisztújító Küldöttgyűlést megelőző jelöltállítási időszak. Köszönjük a beérkezett jelölőíveket! A Jelölő és Mandátumvizsgáló Bizottság folytatja a beérkezett jelölések feldolgozását, és május 5-ig elkészíti a végleges jelöltlistákat. Amennyiben Ön jelölést kapott valamilyen tisztségre, akkor kérjük, hogy a tisztségelfogadó nyilatkozatát, és a további szükséges dokumentumokat legkésőbb 2022. május 4-ig juttassa el az Egyesülethez, ez szükséges ahhoz, hogy a végleges jelöltlistára felkerüljön a neve! Az alábbiakban tájékozódhat az egyes tisztségek betöltéséhez szükséges további dokumentumokról, és a tisztségelfogadó nyilatkozat megküldésének szabályairól.

MEGHÍVÓ: Küldötti találkozó Tatabányán - 2022. május 5.

MEGHÍVÓ: Küldötti találkozó Tatabányán - 2022. május 5.

Tisztelt Tagunk! Tisztelt megyei és régiós Küldötteink! Rajnai Tímea Komárom-Esztergom megyei képviselő nevében ezúton tisztelettel meghívjuk Önt az MKFE küldötti találkozójára, amelyet 2022. május 05-én (csütörtökön) 16:00 órától tartunk Tatabányán, a Sport Hotelben. A találkozó fő napirendje a 2022. május 14-i Tisztújító Küldöttgyűlés előtti konzultáció és egyeztetés. Kérjük tisztelt Küldötteinket, hogy vegyenek részt a megbeszélésen!

Page 1 of 5

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.