Ma Zita napja van.

Kérdőív a közúti közlekedési szektor helyzetéről, a hatósági ellenőrzésekről és a piacvédelemről

Tisztelt Tagunk! Az Építési és Közlekedési Minisztérium közlekedési hatósági szakterülete feladatának tekinti a közúti ellenőrzési rendszer rendszeres felülvizsgálatát. A minél teljesebb kép kialakítása érdekében igyekeznek minden érintettet megszólítani, hogy elmondják a véleményüket az ellenőrzési tevékenységről, az ellenőrző szervek munkájáról, annak hatékonyságáról, hiányosságairól, s megosszák tapasztalataikat a témakörben. Az alábbi kérdőív kitöltésével Ön is hozzájárulhat ahhoz, hogy minél szélesebb kör véleménye alapján alkothasson képet a hatóság az ellenőrzési gyakorlat hatékonyságáról, a pozitívumokról és negatívumokról, valamint a további tennivalókról. A kérdőív kitöltésének határideje 2023. november 21., 14:00 óra. Köszönjük a közreműködését!


Az ÉKM ezúton tisztelettel felkéri Önt az alábbi kérdőív kitöltésére. Kérjük, mondja el véleményét, mert minél többen válaszolnak, annál árnyaltabb kép alakulhat ki a hatósági működésről. Az ÉKM bízik abban, hogy az érintettek sok, hasznos tapasztalatot osztanak meg, és javaslatokat tesznek a jobbítás érdekében.

A kérdőív kitöltésének és visszaküldésének határideje:
2023. november 21., 14:00 óra.

   
KÉRDŐÍV INDÍTÁSA

 

Az ÉKM nevében is köszönjük a közreműködését!
(A kérdőív kitöltése anonim!)


MKFE Kommunikáció

 




© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.