Ma Bernát, Felícia napja van.

MKFE–DAS: közös segítség biztosítási ügyekben

Szeretné csökkenteni a fuvarozásból adódó szabálysértési, büntetési kiadásait? Önnek is volt már vitája a biztosítóval a kárkifizetés összege miatt? Előfordult, hogy külföldön a fuvarozásból adódóan (akár baleset is) azonnal jogi segítségre lett volna szüksége? Esetleg volt problémája migránsok miatt? Ha igen, akkor olvassa el tájékoztatónkat, mely arról szól, hogy ezekre milyen megoldást tud kínálni az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. a DAS Jogvédelmi Biztosító Zrt.-vel közösen.


A DAS és az MFKE megállapodásának eredményeképpen a DAS — várhatóan a nyár végétől — jogvédelmi fogadóórákat tart az MKFE Biztosítási Alkusz Kft.-vel közösen az MKFE budapesti székházában. Ezek pontos dátumáról a későbbiekben adunk tájékoztatást.

Ha csökkenteni szeretné a szabálysértések és büntetések összegét, keresse kollégáinkat az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen vagy a központi telefonszámainkon!


biztosítási jogvédelmi termékismertető »

a DAS esettanulmánya fuvarozóknak »

tovább az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. honlapjára »

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.