Ma Bernát, Felícia napja van.

Továbbfejlesztették az elektronikus baleseti bejelentőt

Új üteméhez érkezett a kék-sárga elektronikus baleseti kárbejelentő nyomtatvány informatikai fejlesztése: az applikációval immáron tehergépjárművekkel, munkagépekkel vagy azok vontatmányaival kapcsolatos károkat, valamint a külföldi honosságú vagy biztosítatlan járműveket érintő káreseményeket is be lehet jelenteni — adta hírül 2019. szeptember 23-án a Magyar Biztosítók Szövetsége.


A szervezet főtitkára kiemelte: az elektronikus alkalmazáson keresztül CASCO biztosításra is megindítható a kárrendezés.

Mint az AutóKözlekedés szakmai folyóiratunk februári számában is bemutattuk: az e-kárbejelentő az ekar.hu internetes oldalról vagy informatikai szolgáltatóktól (Play áruház, Apple Store) díjmentesen letölthető kényelmi szolgáltatás, mely év eleje óta több funkcióbővítésen is átesett, hogy a közlekedési balesetek utáni stresszhelyzetben a járművezetők egyszerűen és gyorsan rögzíteni tudják a történteket, és be tudják jelenteni a káreseményt.


Magyarországon a biztosítótársaságok eddig 4.200 baleseti kárbejelentést kaptak elektronikus alkalmazáson keresztül.


részletek az elektronikus baleseti bejelentőről (mabisz.hu) »

Korábbi írásunk az elektronikus kárbejelentőről — AutóKözlekedés; 2019/február; 40-41. o. (PDF)

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.