Ma Bernát, Felícia napja van.

Megújult az MKFE Útdíjkalkulátora

Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy az MKFE weboldalának korszerűsítése és megújítási folyamatának részeként a webdizájn frissítése, az Önköltség kalkulátor és a „Bagoly” - jogi kisokos elindítását követően 2020. augusztus 6-tól új felületen jelenik meg az MKFE útdíj kalkulátora is. A kalkulátor kizárólag MKFE tagok számára érhető el, a használathoz tehát a tagi azonosítóval és jelszóval történt bejelentkezés után van mód.


 A kalkulátor – az eddig megszokottak szerint – a legfrissebb térképes adatbázisból, és az aktuális jármű kategóriához és EURO kategóriához tartozó kilométerdíjakkal számol.

A kalkulátorba korábban elmentett járműveket továbbra is megőrizte a rendszer, a rögzített vontatók, szerelvények változatlanul előhívhatók. A kiválasztott jármű betöltése után (a behívott járművet jelző ikon ilyenkor zöld színre vált) a bal oldali adatsorban megjelenő járműadatok szerkeszthetők, az ott bevitt módosításokat a Jármű frissítése gombra kattintva lehet elmenteni.

Új jármű felvételére az Adatok törlése gombra kattintva van mód (ilyenkor a korábban behívott mentett jármű adatai nem vesznek el!). Az adatok törlése után az adatbeviteli felület alaphelyzetbe áll vissza, felvihetők az új jármű paraméterei, majd az Új jármű mentése gombra kattintva rögzíthető a bevitt szerelvény adatsora a korábban mentett járművek közé.

Ugyanígy működik az Útvonal tervezés és kalkuláció fül, ahol mód van teljesen új keresés/kalkuláció indítására (Útvonal), Új útvonal mentésére, illetve előhívhatók a Mentett útvonalak vagy igény szerint lehívhatók a korábbi keresések (Előzmények) is.

Az útvonaltervezés és a jármű kiválasztása felületek között a kereső felső sorában látható szövegekre – 1. Jármű kiválasztás illetve 2. Útvonal tervezés és kalkuláció – kattintva válthat (léphet vissza egyik felületről a másikra).

Köszönjük, ha igénybe veszi a kalkulátort! További kérdés esetén keressen minket bizalommal az Észrevétel beküldése gombra kattintva vagy az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre küldött levélben.

 

MKFE Kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.