Ma Valéria napja van.

HU-GO: fizessen utólagosan útdíjat MKFE-MOL Gold Europe üzemanyagkártyájával!

Tisztelt Tagjaink! Mint arról korábban tájékoztatást adtunk», a Nemzeti Útdíj Szolgáltató Zrt. 2024. január 1-től már csak fizetési közreműködőn keresztül nyújtja az utólagos útdíjfizetési szolgáltatását, továbbá a töltőállomásokon az üzemanyagkártyás NÚSZ egyenleg feltöltést és a szakaszjegy vásárlást! Utóbbira januártól csak bankkártyás fizetéssel lesz lehetőség. Az autópályamatrica vásárlása a kutakon továbbra is biztosított.


Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, valamint leendő és meglévő MKFE-MOL Gold Europe kártya» használóinkat, hogy a MOL az ügyfelek kényelme érdekében utólagos útdíjfizetési szolgáltatást kínál a 3,5 tonna feletti járművek – tehergépkocsik és autóbuszok – részére a HU-GO magyar útdíj kiegyenlítésére. A szolgáltatás minden bevallási közreműködő OBU-jával működik, az útdíj a valós megtett kilométer alapján kerül elszámolásra.

Amennyiben Ön rendelkezik MKFE-MOL Gold Europe üzemanyagkártával, de még nem szerződött utólagos útdíjfizetési lehetőségre, a regisztrációhoz kérjük, lépjen be a Kártya Központban» a saját felületére, és keresse fel a „HU-GO PP” menü, ahol kövesse a regisztrációhoz szükséges utasításokat.

Amennyiben Ön még nem rendelkezik MKFE-MOL Gold Europe kártyával és élni kíván a kedvezményes tankolási lehetőséggel, valamint a kártyához kapcsolható utólagos útdíjfizetési lehetőséggel, kérjük, hogy kártyaigénylés céljából vegye fel velünk a kapcsolatot a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen.


Miért érdemes MKFE-MOL Gold Europe kártyát használni?
Mert a kártyahasználók Magyarországon több mint 400 töltőállomáson tankolhatnak kedvezményesen, további 10 üzemanyagtöltő állomáson és a saját választott kutakon prémium törzskúti extra kedvezményt érvényesíthetnek.
Mert nemzetközi forgalomban közel 6500 elfogadóhelyen használhatja a MOL-csoport saját és partneri hálózatában a kártyáját.
Mert a HU-GO díjfizetési rendszerben akár utólagos útdíjfizetési szolgáltatást is igénybe vehetnek az erre szerződő kártyabirtokosok.
Mert Ön is beléphet a több mint 1700 elégedett MKFE tagvállalkozásunk közé, akik évek óta használják az MKFE-MOL Gold Europe kártyát minőségi üzemanyag és adBlue vásárlására!

 

Miért érdemes MKFE-MOL Gold Europe kártyával a HU-GO PP szolgáltatást választani?

Mert útdíját később is kiegyenlítheti: a szükséges útdíjösszeget üzemanyagkártyás hitelkeretével fedezheti, így az üzemanyagkártyás számlán kerül elszámolásra, együtt a többi kártyás költésekkel!
Mert időt takaríthat meg: amennyiben az MKFE-MOL Gold Europe üzemanyagkártyáját választja fizetőeszközének és néhány egyszerű kattintással összeköti OBU készülékét a MOL-os NUSZ számlájával, nem kell feltölteni az előfizetéses számláját, az egyenleglevonás és számlázás automatikus megtörténik a Kártya Központon keresztül!
Mert csökkentheti a büntetések kockázatát: nem kell aggódnia, hogy útközben elfogy az előre feltöltött egyenlege.
Mert OBU készüléket is igényelhet, akár autóbuszaiba is: felhasználástól függő kedvezményes áron.

A MOL HU-GO utólagos útdíjfizetés szolgáltatásról bővebb információt az alábbi oldalon» talál.


Kártyaigénylés vagy további kérdés esetén keressen bizalommal az MKFE Szolgáltató Kft. kollégáit a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy munkaidőben hívja a +36 (20) 371 5357 telefonszámot.

 

MKFE Kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.