MOL Gold Europe kártya


Általános                

MOL-MKFE KEDVEZMÉNY

2019. április 1-jétől az eddigi 7 prémium törzskút további 7-tel bővült! A szolgáltatáshoz csatlakozott tagjaink — üzemmérettől függetlenül — immár 14 magyarországi töltőállomáson tankolhatnak gázolajat prémium törzskúti kedvezménnyel! Részletek és kedvezmény-mértékek alább, a MOL hivatalos tájékoztatójában!


Az immáron 12 éve tartó MOL-MKFE együttműködés keretében számos más kedvezménnyel is élhet! (Az erről szóló tájékoztatót csak egyesületi tagjaink tudják megnyitni kulcsszavas bejelentkezés után.)


KATTINTSON A RÉSZLETEKÉRT!


Mi a MOL-MKFE megállapodás lényege?

 

A MOL Nyrt. és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete között 2008-ban együttműködési megállapodás született, melynek értelmében a MOL által kibocsátott üzemanyagkártyával a rendszerhez csatlakozó vállalkozások egységesen kedvező diesel üzemanyaghoz juthatnak a MOL hazai valamint külföldi töltőállomásain.

Ha Ön is szeretné csökkentetni költségeit, csatlakozzon ahhoz a több, mint 1000 vállalkozóhoz, akik már élvezik a kártya által biztosított kedvezményeket.


     A KÁRTYA ELŐNYEI

  • kedvezőbb ár garanciája
  • legnagyobb magyarországi töltőállomás hálózat és külföldi elfogadás, kamionbarát szolgáltatásokkal
  • halasztott fizetési lehetőség
  • ingyenes online kártyaügyintézés a Kártya Központ segítségével
  • elektronikus számla
  • kényelmi szolgáltatások (kamionmentés, biztosítás, útdíj fizetés)
  • egyedi beállítási lehetőségek
  • kereskedelmi gázolaj jövedéki adójának visszaigénylése rendszámra szóló kártya esetén

 

A pénzügyi elszámolás módja

A MOL és az MKFE-tag egyedi fizetési megállapodással áll szerződéses kapcsolatban. A MOL minden belépett tag nevére kiállítja, és címére megküldi a számláját, melyet a tagok önállóan rendeznek. A tankolások kiegyenlítésére a MOL halasztott fizetést biztosít minden belépő tagnak, aki megfelel a hitelképességi vizsgálatának.  

A kedvezmény nem vonatkozik a vállalkozás telephelyén, belső használatra létesített töltőállomásokra.


Milyen kártyákat igényelhet?

A kártyák a tagok nevére vagy járműveik rendszámára szólnak.

A névre szóló kártyákon kívül igényelhet úgynevezett garázskártyát is, mely a PIN kód ismeretében korlátozás nélkül használható.
Havi, heti és napi forgalomra limitálható felhasználású kártya is kérhető.
Ezentúl kártyánként személyre szabható a termékek és szolgáltatások köre (üzemanyagra, szolgáltatásokra, kenőanyagokra, autóápolásra és shop termékekre vonatkozóan).


A MOL GOLD Europe Kártyák PIN kóddal kerülnek a vállalkozáshoz és online működésűek. Elvesztésük esetén a bejelentést követően 1 órán belül tilthatóak.
A MOL-nál az ügyintézés is online történik.


Kik vehetik igénybe?                   

Az ajánlattal azok az egyéni vállalkozók és társas vállalkozások élhetnek, melyek tevékenysége a közúti közlekedési szolgáltatás (árufuvarozás, személyszállítás), és amelyek az MKFE teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagjai.

A kisvállalkozók is jól járnak!

A vállalkozás mérete, a járművek darabszáma, a vásárolt üzemanyag mennyisége nem jelent megkülönböztetést. A csatlakozás kölcsönösen előnyös minden belépő számára, mivel a tagok az adott havi vásárlásaik során egységesen jogosultak a MOL-kedvezményre, azaz együttesen erősítik a piaci pozíciójukat. A kialakított rendszerben a kedvezmény mértéke nem különbözik a néhány járművel rendelkező ill. a komoly flottát üzemeltető vállalkozások esetén.

A MOL az összes vele szerződött MKFE tag együttes üzemanyag-fogyasztását veszi figyelembe, így minden egyesületi tag egyformán — az egyedi felhasználási mennyiségektől függetlenül — jogosult a belépő tagok összfelhasználása által meghatározott árengedményre.


Jelenleg nem MKFE tagoknak

Kedves Leendő Tagunk!

Ha Ön még nem tagja az Egyesületünknek, azonban élni kíván ajánlatunkkal, mindenekelőtt tagfelvételi eljárásban kell részt vennie. Fontos tudnia, hogy a tagsági viszony létesítése nem puszta internetes regisztráció, hanem jogviszony kialakítása, mely után Ön az Egyesületünk által tömörített fuvarozók nagycsaládjához fog tartozni, és élvezheti a szervezetünk által nyújtott egyéb előnyöket és szolgáltatásokat is.

Ha mindezek ismeretében úgy dönt, hogy szeretné megismerni a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületét, és tagunkká kíván válni, örömmel látjuk!

Kattintson ide vagy a Tagfelvétel menüpontra, olvassa el tájékoztatásunkat és legyen tagunk!


Magyarországi kedvezményrendszer

A kártyahasználók Magyarországon több mint 500 töltőállomáson tankolhatnak kedvezménye-sen, további 14 üzemanyagtöltő állomáson prémium törzskúti kedvezményt érvényesíthetnek, +1 választott kúton pedig külön engedményt kapnak.

Az árak és a kutak listája kizárólag tagjaink számára - bejelentkezés után - elérhető. Amennyiben tagunk, kérjük, jelentkezzen be!

  Az engedmény mértéke

A MOL-MKFE üzemanyagkártyával rendelkező egyesületi tagjaink részére, a MOL hazai töltőállomásain mai napon érvényes árakat az alábbi linken találja:
Most ennyiért tankolhat MOL-MKFE üzemanyagkártyával (Frissítve:2019. május 1.)

  +1 választott töltőállomás

  Prémium törzskutak listája

 XXL diesel prémium törzskutak

 AdBlue üzemanyagos prémium törzskutak


Határon túli kedvezményrendszer

MOL-MKFE üzemanyagkártyáját mostantól több mint 4.000 Total töltőállomáson használhatja Nyugat-Európában!

A MOL Group és a Total Group kölcsönös üzemanyagkártya-elfogadási partnerségével több mint 4.000 töltőállomással növekszik a MOL Group Gold Europe üzemanyagkártya elfogadóhálózata 5 nyugat-európai országban. Így Ön mostantól összesen 16 országban, közel 7.000 töltőállomáson élhet a MOL-MKFE Group Gold Europe kártya által nyújtott előnyökkel.

Több mint 4.000 töltőállomás Nyugat-Európa 5 országában:

Most már Németország, Franciaország, Belgium, Luxemburg és Hollandia valamennyi Total töltőállomásán is fizethet MOL-MKFE Group Gold Europe üzemanyagkártyájával.

RÉSZLETEK ITT! »

Meglévő hálózat Európa 11 országában:

Magyarország, Ausztria, Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Csehország, Olaszország, Lengyelország, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia területén használhatja a MOL-MKFE üzemanyagkártyát.

A külföldi vásárlások összegének átszámítása igen kedvező, hiszen a tranzakció napján érvényes helyi nemzeti bank által meghatározott EUR deviza közép árfolyamon, ill. a Magyar Nemzeti Bank által meghatározott EUR/HUF deviza-árfolyamon történik.

Az árak és a kutak listája kizárólag tagjaink számára - bejelentkezés után - elérhető. Amennyiben tagunk, kérjük, jelentkezzen be!


Külföldi kutak listája


A mindenkor érvényes MOL Group Cards elfogadói hálózat töltőállomás-listáit, illetve az egyes országok térképeit pdf/jpg formátumban az alábbi linkre kattintva érheti el.
Nemzetközi kártyaelfogadás


európai kedvezmények 2019. május 1-jétől »

 Nemzetközi útdíjfizetés, áfa- és jövedékiadó-visszatérítés a MOL segítségével »


Jelentkezés

Az Ön vállalkozásának akkor van lehetősége a szerződéskötésre, ha az egyesületünk teljes jogú vagy teljes tagdíjas pártoló tagja (nem csökkentett tagdíjas pártoló tag), és az egyesületünk illetve a kapcsolt vállalkozásai felé hosszú ideje lejárt kötelezettségei nincsenek.

MKFE Tagoknak

BENYÚJTANDÓ IRATOK:

A lenti dokumentumokat megnyitás, majd a számítógépére való letöltés után tudja elektronikusan kitölteni. Ennek feltétele, hogy gépére telepítve legyen a PDF Creator. Ha még nincs ilyenje, az űrlapok kitöltése előtt a program innen telepíthető. (A telepítési lehetőségek közül válassza a „személyes” változatot!)

TÁRSAS VÁLLALKOZÁSOKNAK

      

EGYÉNI VÁLLALKOZÁSOKNAK


ADATLAP

Kérjük, mentse le a nyomtatványt, töltse ki géppel, és a kitöltött verziót küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre!

 
ADATLAP


Kérjük, mentse le a nyomtatványt, töltse ki géppel, és a kitöltött verziót küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre!

MEGÁLLAPODÁS

Kérjük, mentse le a nyomtatványt, töltse ki géppel, nyomtassa ki, és cégszerűen írja alá! Majd szkennelje be, és küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre!

 

MEGÁLLAPODÁS

Kérjük, mentse le a nyomtatványt, töltse ki géppel, nyomtassa ki, és cégszerűen írja alá! Majd szkennelje be, és küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre!

   

HITELKÉPESSÉG VIZSGÁLATÁHOZ SZÜKSÉGES NYILATKOZAT

Kérjük, nyomtassa ki a nyilatkozatot, töltse ki, cégszerűen írja alá, szkennelje be, és küldje vissza a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre!Az egyedi szerződések megkötése kizárólag az MKFE ajánlásával történik.

A MOL az ajánlás beérkezése után egyedileg vizsgálja a felhasználók hitelképességét*. Az üzemanyag-kártya elkészültét követően a vállalkozás megkapja a PIN-kódot is, ezután nyílik lehetőség a tankolásra.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelentkezési lap letöltésével és az MKFE részére történő megküldésével Ön szükségszerűen hozzájárul adatainak továbbításához a MOL Nyrt. részére.

Meghiúsult szerződéskötés esetén a beküldött adatlapot az MKFE nem tárolja, egyéb esetben a számviteli törvény előírásainak megfelelően, a belső jutalékszámítás elvárásai céljából és az MKFE tagsági jogviszonnyal kapcsolatban tárolja.

Adatainak változtatása vagy azok törlése érdekében, illetve érintetti jogaival kapcsolatban, kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz. Adatkezelési Tájékoztatónkat megtekintheti ügyfélszolgálatunkon.További tájékoztatás a MOL-kedvezménnyel kapcsolatban: 

Olasz Kitti
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
+36 1 252 0688/259


* A halasztott fizetést a MOL (amennyiben indokolt) egyedileg meghatározott biztosíték nyújtásától teheti függővé

Jelenleg nem MKFE tagok

Kedves Leendő Tagunk!

Ha Ön még nem tagja az Egyesületünknek, azonban élni kíván ajánlatunkkal, mindenekelőtt tagfelvételi eljárásban kell részt vennie. Fontos tudnia, hogy a tagsági viszony létesítése nem puszta internetes regisztráció, hanem jogviszony kialakítása, mely után Ön az Egyesületünk által tömörített fuvarozók nagycsaládjához fog tartozni, és élvezheti a szervezetünk által nyújtott egyéb előnyöket és szolgáltatásokat is.

Ha mindezek ismeretében úgy dönt, hogy szeretné megismerni a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületét, és tagunkká kíván válni, örömmel látjuk!