Ma Magdolna napja van.

Kártyák és jegyek

MOL Gold Europe kártya

Üdvözöljük abból az alkalomból, hogy a MOL Nyrt. és az MKFE együttműködésének köszönhetően Ön üzemanyagár-kedvezményben részesülhet a MOL hazai töltőállomásain!

DKV-kártya és szolgáltatások

Európa több mint 40 országában használható kártya. Egyetlen kártyával, készpénz nélkül igénybe vehető szolgáltatások: tankolás; autópálya-, alagút-, híd-, kompdíj; javítás; ingyenesen hívható segélyszolgálat. Kattintson a további részletekért!

Yes! Money kártya

A YES! Money SA és az MKFE együttműködésének eredményeképpen 2011 januárjától az Egyesület szolgáltatásai között már elérhető a YES! Money VISA kártya is!

Széchenyi-kártya

A Széchenyi kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitel-konstrukció, melynek célja, hogy a legalább egy éve működő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással, szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.

Autópálya kártyák és készülékek a Vialtis-tól

Az MKFE és a francia-dán tulajdonban lévő VIALTIS SARL 2017. nyarán kibővítette a külföldi autópálya kártyák és készülékek, valamint alagútkártyák forgalmazására vonatkozó partnerszerződését az egyesületi tagok igényeinek minél szélesebb körű kielégítése céljából.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.