Ma Alajos, Leila napja van.

Kártyák és jegyek

DKV-kártya és szolgáltatások

Használjon Ön is DKV-kártyát Európa több mint 40 országában! Egyetlen kártyával, készpénz nélkül elérhető szolgáltatások: tankolás; autópálya-, alagút-, híd-, kompdíj, javítás, ingyenesen hívható segélyszolgálat. DKV-kártyával már több országban is literenkénti üzemanyagár-kedvezményt vehet igénybe a töltőállomásokon. A DKV azonban nemcsak ezt nyújtja Önnek. Útdíjának kiegyenlítéséhez szintén használja a DKV szolgáltatásait!


Szolgáltatások

 

 • MKFE tagoknak kedvező feltételekkel (MKFE egyéni elbírálása alapján)
 • Utólagos számla kiegyenlítés MKFE-nél
 • Magyar nyelvű ügyintézés
 • Készpénz nélküli:
  • tankolás
  • alagút-, autópálya-használat
  • komphasználat
  • javítás
 • Ingyenesen hívható segélyszolgálat
 • több mint 160.000 elfogadópont egész Európában
 • Kapcsolódó szolgáltatások ügyintézése

általános tájékoztató a DKV-kártyák előnyeiről »

Utólagos útdíjfizetés


Utólagos útdíjfizetés Magyarországon a DKV közreműködésével

A HU-GO megtett úttal arányos elektronikus útdíjszedési rendszerben 2021. márciusától a DKV BOX EUROPE fedélzeti egységgel utólagosan fizethető Magyarországon a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépkocsik útdíja.

Milyen előnyökkel jár az utólagos útdíjfizetés az Ön vállalkozásának?

 • félhavi számlázás 30 napos fizetési határidővel csak teljes MKFE-tagoknak
 • javítja vállalkozása likviditását
 • nem kell előre kifizetni az úthasználat díját
 • nem kell többé szemmel tartania a HU-GO folyószámlán lévő egyenlegét
 • nincs több bírság fedezetlenség miatt

Fontos tudnivaló: ha az MKFE tagvállalkozása csak boxot szeretne rendelni, akkor is le kell gyártani a kártyát, azonban ennek előnye is van: DKV-kártyával számos töltőállomáson vásárolhat boxot. A box rendelése általában két hét.


A box a tervek szerint a jövőben egyedüliként kiváltja társait, és:

műholdon keresztül működik
jelenleg 11 országban lehet használni: Ausztria, Belgium, Bulgária, Franciaország, Lengyelország, Magyarország, Németország, Olaszország, Portugália, Spanyolország és Svájc


A DKV Box Europe igényléshez szükséges:

meghatalmazás »
forgalmi engedély
CEMT-igazolás
azon országok megnevezése e-mail-ben, melyeknek aktivizálását tagunk kéri
mindezt e-mail-ben, PDF-formátumban küldje meg a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre!
a box nagyjából 2-3 hét alatt érkezik meg
ha három évnél hamarabb visszaszolgáltatja, akkor 40 eurót kell fizetnie
a box elvesztése: 180 euró
tartozik hozzá magyar nyelvű használati útmutató is
egyelőre a DKV cockpit felületén ezt tagunk nem tudja kezelni, viszont bármi kérdés/probléma merül fel, keresse nyugodtan a DKV-t vagy bennünket!


fedélzeti készülék: miért előnyös a DKV Box Europe? »


További információért keresse az MKFE Szolgáltató Kft. munkatársát az alábbi elérhetőségeken:

Káposzta Monika
mobil: 06 (20) 371 5357
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Új kedvezményeinkAz MKFE és a DKV Euro Service Hungary megállapodásának eredményeképpen új tankolási és útdíjfizetési kedvezményeket vehet igénybe! Tekintse meg legújabb közös ajánlatainkat!


AUSZTRIA:

Ausztriában — az MKFE teljes tagjaként — a gázolaj vételezésénél literenként 4 eurocent nettó kedvezményt érvényesíthet a listaáras kúthálózat töltőállomásain, mely 21 osztrák üzemanyagkutat foglal magában.

a kedvezményes szervízdíj a korábbi 1,99% helyett csupán 1%.

a kedvezményrendszerhez csatlakozva DKV útdíjkészülékkel a szervizdíj 0%-ra mérséklődik a korábbi 2,49% helyett. A rendszerdíj a korábbi 1,5 % helyett szintén 0%-ra csökken!


NÉMETORSZÁG:

Németországban — az MKFE teljes tagjaként — a gázolaj árából literenként szintén 4 eurocent nettó kedvezményt kaphat a listaáras Tankpool hálózatában, mely 551 német töltőállomást foglal magában.

a kedvezményes szervízdíj a korábbi 1,99% helyett 1%

a kedvezményrendszerhez csatlakozva DKV útdíjkészülékkel 0%-ra mérséklődik a szervízdíj a korábbi 2,49% helyett. A rendszerdíj a korábbi 1,5 % helyett szintén 0%-ra csökken!


MAGYARORSZÁG:

Magyarországon — az MKFE teljes tagjaként — szintén kedvezményt érvényesíthet az útdíjfizetésnél, ha DKV Box Europe készüléket használ:

a szervízdíj 0,4% (2,49% helyett) a rendszerdíj szintén 0% (1,5% helyett)


Az összes országot érintő DKV Box Europe díjkedvezmények:

A DKV Box Europe adminisztrációs díja fedélzeti készülékenként 3,5 EUR/hó (a korábbi 4,95 euró helyett) A rendszerdíj az összes országnál: 0% (a korábbi 1,5% helyett).


A fenti kedvezmények kizárólag azokat a vállalkozásokat illetik meg, melyek az MKFE teljes tagjai, és csatlakoztak az MKFE-DKV közös kedvezményrendszeréhez. A meglévő DKV-felhasználóknak a kedvezmények igénybevételéhez semmit sem kell tenniük. Nekik a DKV központilag aktiválta a kártyákon a kedvezményt.


általános tájékoztató a DKV-kártyák előnyeiről »Kártyaigénylés


Igénylés új ügyfeleknek
Szükséges dokumentumok:

Összesen egy ügyfélkérelmet » kell megküldenie a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail-címre PDF-formátumban.


Hasznos tudnivalók új ügyfeleknek:

• a kártyarendelés díjmentes

• az igényléstől számítva a kártya kézhezvételéig nagyjából két-három hét telik el.


Kártyaigénylés szerződött ügyfeleknek
Amennyiben további kártyákat szeretne igényelni, a DKV Cockpit felületén megteheti.

Hasznos tudnivalók már szerződött ügyfeleknek:

a korábbiakhoz képest egyszerűsödött az ügyintézés! A DKV webes felületén, az ún. DKV Cockpit-en tagunknak minden lehetősége megvan arra, hogy a kártyái felett rendelkezzen. A DKV cockpitról:
a kártya aktívan érkezik az ügyfélhez (hacsak a cockpiton erről másképp nem nyilatkozik, és a DKV javasolja, hogy ne aktiválják a kártyát, amikor megrendelik azt.)
a cockpit felületén van lehetőség kártyaletiltására
használaton kívülre lehet helyezni a kártyát, és a fuvarozó erről kap e-mail-t
a rendelt kártyára két fajta PIN-kódot lehet kérni:
          a) a rendszer generálja a PIN-kódot
          b) a fuvarozó adhatja meg
a megrendelt kártya kb. 5 nap múlva érkezhet
a Cockpit-en elérhető: Smart Control, ahol a felhasználó limitálhatja a kiválasztott sofőr/sofőrök keretét. Ezt a funkciót csak akkor használja, ha biztos nem felejti el!
számlák a cockpiten: csak számlamásolatok vannak a cockpiten, az eredeti példány e-mail-ben fog megérkezni. Ha Ön ezt nem találja, ellenőrizze, hogy a rendszer véletlenül nem a spam-ek közé vagy a kukába tette-e.
DKV Cockpit regiszráció: ismertető »
új ügyfeleknek a kártyaszolgáltató automatikusan beállítja: a felhasználó kap egy emailt, melyben tájékoztatják, hogy lehetősége van ügyfélként belépni, ehhez kap egy linket, generál egy felhasználó nevet + jelszót. Miután a felhasználó ezt beírta, akkor akár azonnal meg tudja változtatni, de fontos, hogy megjegyezze.
 a felhasználóknak lehetősége van forint, euró vagy bontott számla kérésére. Fontos tudni, hogy ha bontott számlát kér, akkor két számlát kap: egy eurósat és egy forintosat. Ha szeretne bontott számlát, akkor azt jelezze, és a DKV beállítja Önnek.
legyen szó utánrendelésről, lemondásról vagy adatmódosításról, A DKV Cockpit szolgáltatással kártyáit és adatait bármikor frissítheti. A kedvezményes helyi gázolajárakról a DKV Maps segítségével tájékozódhat, útvonalait pedig a szolgáltatáson keresztül meg is tervezheti.


Praktikus kezelőeszköz:

Online adatkezelés bármikor
Üzemanyagkártya-kezelés limitszabályozással
Online megrendelhető DKV
Termékek és szolgáltatások
Felhasználók és jogosultságok 

Mire jó a DKV-kártya? »


Adatainak változtatása vagy azok törlése érdekében, illetve érintetti jogaival kapcsolatban kérjük, forduljon bizalommal munkatársunkhoz. Adatkezelési Tájékoztatónkat megtekintheti ügyfélszolgálatunkon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a jelentkezési lap letöltésével és az MKFE részére történő megküldésével Ön szükségszerűen hozzájárul adatainak továbbításához a DKV Euroservice GmbH magyarországi képviselete részére.

Továbbá hozzájárul ahhoz is, hogy — szükség esetén — az MKFE-vel szerződésben álló hitelbiztosító (jelenleg Euler Hermes) részére hitelminősítés vagy behajtás céljából a megadott adatok továbbításra kerüljenek.

Meghiúsult szerződéskötés esetén a beküldött adatlapot az MKFE nem tárolja, egyéb esetben a számviteli törvény előírásainak megfelelően, a belső jutalékszámítás elvárásai céljából és az MKFE tagsági jogviszonnyal kapcsolatban tárolja.ElérhetőségTovábbi információkkal munkatársunk készséggel segít Önnek:

Káposzta Monika

Telefon: 06 (20) 371 5357
E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Széchenyi-kártya

A Széchenyi kártya a mikro-, kis- és középvállalkozások részére kialakított, kedvezményes kamatozású, állami támogatásban részesített hitel-konstrukció, melynek célja, hogy a legalább egy éve működő kisvállalkozások, egyéni vállalkozók egyszerűsített eljárással, szabad felhasználású, likviditási problémákat kezelő hitelhez jussanak.

Autópálya-készülékek a Vialtis-tól

Az MKFE és a francia-dán tulajdonban lévő VIALTIS SARL 2017 nyarán kibővítette a külföldi autópálya kártyák és készülékek, valamint az alagútkártyák forgalmazásáról szóló partnerszerződést, hogy egyesületi tagjaink igényeinek minél jobban megfelelhessünk.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.