Széchenyi-kártya

Kártya igénylésAz elmúlt években sokan keresték annak lehetőségét, hogy az igényléshez szükséges adatokat on-line (azaz számítógépen keresztül) is be lehessen nyújtani, és ne kézzel kelljen az igénylési lapot kitölteni. Immáron minden Széchenyi-kártyás és leendő Széchenyi-kártyás ügyfél elérheti az interneten az on-line igénylési programot, mely amellett, hogy lehetőséget teremt a számítógépes kitöltésre, kényelmes, korszerű és a nyomtatás mellőzhetőségének köszönhetően még költséghatékony, sőt környezetbarát is.

A program több szempontból is hasznos:
  • Legfontosabb, hogy "előminősítést" végez, vagyis a megadott adatok alapján ellenőrzi, hogy a vállalkozás jogosult-e a támogatás igénybevételére.
  • A program másik előnye, hogy a megadott adatokat ellenőrzi, vagyis csökkenti a számszaki hibák számát, így kevesebbet kell utólag javítani.
Az internetes igényléssel előre beküldheti adatait a regisztráló irodába, így az ügyintézők felkészülten fogják várni a megbeszélt időpontban. Az adatok egyetlen gombnyomásra bekerülnek a rendszerekbe, és azonnal továbbíthatók az Ön által választott bankba.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy internetes igénylés esetén is be kell fáradnia az igénylés mellékleteként benyújtandó dokumentumokkal, továbbá nyilatkozattal (mely egyben a támogatási szerződés is) a regisztráló irodába, ahol az Ön által regisztrált adatok alapján elkészült igénylési lapot, továbbá a már említett nyilatkozatot a cég képviseletére jogosult személynek vagy egyéni vállalkozónak személyesen kell aláírnia.

Tagjainknak MKFE tagsági igazolást adunk ki a Széchenyi-kártya igényléséhez.
Érdeklődni Dinnyés Ildikónál vagy Megyeri Erikánál lehet, az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

További információTagjainknak MKFE tagsági igazolást adunk ki a Széchenyi-kártya igényléséhez.
Érdeklődni Dinnyés Ildikónál vagy Megyeri Erikánál lehet az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A Széchenyi kártyával kapcsolatos további információ az alábbi linken elérhető: