Ma Alajos, Leila napja van.

Műholdas járműkövetés


Műholdas nyomkövetésen alapuló szolgáltatásainkkal olyan logisztikai megoldásokat kínálunk, amelyekkel időt és pénzt takaríthat meg, legyen szó egy vagy akár több száz gépjárművet üzemeltető vállalkozásról.Szolgáltatásaink:

              

Online járműkövetés

   

Járműkövető szolgáltatásunkkal valós időben, online tájékozódhat gépjárművei pillanatnyi helyzetéről és azok aktuális állapotáról. Ezen szolgáltatással lehetősége nyílik térképes megjelenítésre, elektronikus menetlevél vezetésére, valamint elektronikus útdíjfizetésre is.

Az évente megtett kilométerei függvényében online járműkövető szolgáltatásunk akár 1.890 Ft + áfától is elérhető*!

     
 

„0-24 Útdíj assistance” szolgáltatás bírság-garanciával

   

0-24 Útdíj assistance szolgáltatásunk segítségével ügyfeleink teljes mértékben mentesülnek az útdíj bevallással kapcsolatos teendők és az esetleges bírságok megfizetése alól!

Az évente megtett kilométerei függvényében „0-24 Útdíj assistance” szolgáltatásunk akár 2.890 Ft+ áfától is elérhető*!

     
 

Colibri EcoScore System szolgáltatás

   

A Colibri EcoScore System szolgáltatás egy olyan, többek között üzemanyag-megtakarítást célzó, átfogó megoldás, melynek köszönhetően nem csak a megtakarítás mértéke határozható meg, de az ehhez szükséges tréningek és az általa elért eredmények hosszú távú fenntartása is biztosított.

      
 

Colibri Training szolgáltatás

   

Colibri Training szolgáltatásunknak köszönhetően trénereink olyan gyakorlatias tudást közvetítenek sofőrjei számára, amellyel jelentősen és hosszútávon csökkentheti gépjárművei üzemeltetési költségét.


*A tájékoztatás nem teljeskörű. További testreszabott ajánlatokért, valamint meglévő szolgáltatásai bővítésével kapcsolatban
forduljon hozzánk bizalommal az alábbi elérhetőségek bármelyikén:


  Papp-Lestár Judit
szolgáltatási referens
e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
telefon: 06 (1) 252 0688 / 217
mobil: 06 (20) 298 2939
 
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.