Ma Alajos, Leila napja van.

Tanácsadás, Képzés

Jogi tanácsadás

Egyesületünk teljes és társult tagvállalkozásainak jogi kérdéseit az MKFE jogászai és szerződéses ügyvédi partnerei segítenek megválaszolni.
A jogszabályok iránt érdeklődő tagjainknak figyelmébe ajánljuk a honlapunkon elérhető MKFE KÖZÚTI ÁRUFUVAROZÁSI ÉS SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSI JOGSZABÁLYGYŰJTEMÉNYT, mely kifejezetten a fuvarozó vállalkozásokra szabott, tematizált jogszabálygyűjtemény »
Látogasson el a „Bagoly” - jogi kisokos menüpontba is », ahol tagjaink olvashatnak az árufuvarozási és személyszállítási tevékenységük során felmerülő legaktuálisabb témákról a jogászaink által írt jogi szakmai cikkeket.


Az Európai Unió határát átlépő fuvarozóknak már a fuvarfeladat szervezésének kezdetén fontos tudni: milyen vámeljárást folytathatnak, s esetleg szükség lesz-e TIR Carnet vámgarancia-okmányra. Mivel ezt Magyarországon kizárólag egyesületünk forgalmazza, Vámszakmai Csoportunk készen áll az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolására.


Tagvállalkozásaink az adózással kapcsolatos kérdéseiket az egyesületünkkel kapcsolatban álló társasághoz, a CENSOR Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft.-hez küldhetik.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.