Ma Izidor napja van.
Kollektív szerződés

Az MKFE-TESZ által aláírt Kollektív Szerződéshez csak az MKFE tagok csatlakozhatnak, ezért mindenki, aki csatlakozni kíván a Kollektív Szerződéshez és jelenleg nem tag, csak akkor teheti meg, ha felvételt nyert az MKFE tagok közé (csak teljes jogú tagjaink részére).

Loi Macron — francia képviselet

Tisztelt Tagjaink, Tisztelt leendő MKFE tagok! Egyesületünk szolgáltatási csoportja megoldást kínál a Loi Macron által előírt franciaországi képviselet teljesítésére.

Műholdas járműkövetés

Ha Önt eddig a magas árak riasztották el attól, hogy járműveit műholdas védelemmel lássa el, akkor most végre megvalósíthatja terveit! Kihagyhatatlan lehetőség a piaci ár töredékéért! Mindez a Webbase rendszerét kínáló Secret Control GPS Kft. és az MKFE együttműködésének eredményeképpen!

Közvetlen Információs Vonal

Az MKFE és a NAV között kötött megállapodás egy újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdi meg működését, 2014. szeptember 23-tól. Amennyiben jogosulatlan nemzetközi árufuvarozásról, illetve az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve azok rakományának eltűnéséről kíván bejelentést tenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kizárólagos bejelentési jogosultsággal rendelkező MKFE munkatársakkal.

Vízum

Röviden összefoglaljuk az orosz és belorusz vízum kiadásának feltételeit. Egyéb kérdésükkel keressék Molnárné Dinnyés Ildikót (tel: 06-1-252-0688 illetve Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

Céginformáció

Az MKFE és az Opten Informatikai Kft. között létrejött megállapodásnak köszönhetően az egyesület tagjai térítésmentesen, naprakész cég- és jogi információkhoz juthatnak, míg azon vállalkozások, akik bővebb információhoz szeretnének jutni, az Akciós Csomagok közül kiválaszthatják a számukra megfelelő konstrukciót.

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.