Ma Bernát, Felícia napja van.

Foma-1 és forgalmirend-változás

Erősen megnövekedett forgalomra, torlódásokra és forgalmirend-változásra kell számítaniuk az M3-as autópályán közlekedőknek 2019. augusztus 2-4. között, az idei Forma-1 Magyar Nagydíj idején.


A legintenzívebb forgalom a főváros és Mogyoród közötti szakaszon várható. Az elmúlt évekhez képest változás, hogy a verseny helyszínét az újonnan átadott M3-as autópálya-csomóponton át is meg lehet közelíteni.

A Hungaroring ettől az évtől az M3-ason Budapest felől, a 19-es kilométernél kiépített csomóponton át, valamint a 23-as jelzésű mogyoródi csomópont felől is elérhető. A Nyíregyháza felől érkező látogatók szintén használhatják majd az új csomópontot a főbejárat megközelítéséhez.

Fontos tudnivaló, hogy az M3-as autópálya a 10-es km-szelvénytől díjköteles.

A forgalmi rend változását sárga színű és változtatható jelzésképű táblák fogják jelezni.

Különösen forgalmas időszakok várhatók:

2019. augusztus 1-jén (csütörtökön) délután
2019. augusztus 3-án (szombaton) délelőtt
2019. augusztus 4-én (vasárnap) délelőtt és este

A legintenzívebb forgalmi torlódásra vasárnap este kell számítani, hiszen a futam után az összes autós egyszerre kívánja majd elhagyni a verseny helyszínét.

A közlekedők a forgalom pillanatnyi helyzetéről a www.utinform.hu oldalon tájékozódhatnak. A tervezett lezárásokat és az egyes mellékutak egyirányúsítását a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatója részletezi »

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.