Ma Bernát, Felícia napja van.

Utólagos útdíj garancia biztosítás

Minden vállalkozás igyekszik optimalizálni a működési forrásai felhasználását, ezért népszerű az utólagos útdíjfizetés intézménye is. A Nemzeti Útdíjfizetési Szolgáltató Zrt. jelenleg három kockázati csoportba sorolja az utólagos útdíjfizetést kérő partnereit: alacsony, közepes és magas kategóriába, akik közül a közepes és magas kockázatú ügyfeleknek bankgaranciát vagy készpénzóvadékot kell letenniük a szerződéskötéshez. Az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. és az Allianz Hungária Zrt. közös terméke ezeknek a vállalkozásoknakkínál kedvező megoldást: az Utólagos útdíj garancia biztosítással kitűnő kondíciók mellett teremtheti meg minden vállalkozás a lehetőséget arra, hogy tőkelekötés nélkül éljen az utólagos útdíjfizetés lehetőségével. A szerződéskötés feltételeiről érdeklődjön az MKFE Biztosítási Alkusz Kft. munkatársainál az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen, vagy Nagyné Szabó Tímea ügyvezetőnél, a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címen. Keressen minket bizalommal!

Utólagos útdíj garancia biztosítás »

Miért ajánljuk?

  • Azért, hogy a továbbiakban ne legyen szükséges milliós összegek, azaz tőke lekötésére garancia, illetve biztosíték gyanánt.
  • Azért, hogy ne kelljen büntetést fizetni, ha esetleg nincs feltöltve a kártya.
  • A biztosításnak köszönhetően felszabaduló forrásoknak köszönhetően megnő a vállalkozás mozgástere, likviditása.
  • Nem csökken a vállalkozások banki hitelkerete.
  • Csökken a vállalkozások túlzott függősége egyetlen pénzügyi szolgáltatótól. (A biztosító által kiadott kötelezvény a bankgaranciával egyenértékű.)


Keressen minket bizalommal, és kösse meg Ön is Utólagos útdíj garancia biztosítását!

További kérdéseit várjuk az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre, kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot, vagy keresse Nagyné Szabó Tímea ügyvezetőt a This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. email címen.

Részletes tájékoztatás ITT>>


MKFE kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.