Ma Pongrác napja van.

Rendkívüli TIR igazolvány ügyintézés a nyíregyházi MKFE irodában március 24-én

Tisztelt TIR felhasználó Fuvarozók! Amint az Önök előtt ismert, az MKFE nyíregyházi regionális irodája betegség miatt már több hete zárva tart, ezért jelenleg a TIR igazolványok kiadása és a felhasznált okmányok visszavétele kizárólag a budapesti irodában történhet. Sajnos ez a lehetőség nem minden TIR felhasználó számára nyújtott megoldást, ezért március 24-én rövidített egy napos nyitvatartással igyekszünk segíteni azoknak a vállalkozásainknak, akiknek nem állt módjukban a budapesti irodában intézni a felhasznált TIR igazolványok leadását és új okmányok felvételét.


A rendkívüli nyitvatartás ideje:
2021.
03. 24. (szerda)
09:00 – 13:00


Ez idő alatt kizárólag TIR igazolványok leadása és felvétele lesz lehetséges, más ügyintézésre, kereskedelmi áruk értékesítésére a hatályos járványügyi szabályok miatt nem kerülhet sor!

A felvett okmányokra a számla minden esetben átutalásos fizetési móddal kerül kiállításra, más fizetési módra nincs lehetőség (se kártyás, se készpénzes fizetés nem működik!).

FONTOS!
A fenti lehetőség kizárólag olyan fuvarozók számára nyitott, akiknek nincs számlatartozása és a belépési garanciája rendezett!

Amennyiben az érintett vállalkozásnak jelenleg tartozása van az Egyesület felé, azt kérjük úgy rendezni, hogy a beérkező összeget legkésőbb 2021. 03. 23-án az Egyesület pénzügyi osztálya regisztrálni tudja. Ha a belépési garancia biztosítás éves díját még nem fizette be, de TIR igazolványt venne fel, kérjük, hogy az igényét előzetesen (legkésőbb 2021. 03. 22-én 15:00 óráig) jelezze mindkét alábbi e-mail címre:

Bócz Magdolna: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. 
Hidvégi Miklós:
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hogy a számla kiállítására és megküldésére és így az átutalásra is még időben sor kerülhessen. Köszönjük!


MKFE Értékesítési Csoport

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.