Ma Botond, Mózes napja van.

Bezár a győri és miskolci MKFE iroda

Tisztelt Tagjaink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy gazdasági racionalizálási okokból Egyesületünknek a miskolci és győri ügyfélszolgálati irodája bezárása mellett kellett döntenie. Az elmúlt időszakban a két iroda forgalma olyan alacsonyra csökkent, amely mellett e kirendeltségek észszerű fenntartása nem lehetséges.


A döntés meghozatalát megelőző, az irodák működését és eredményességét több évre visszamenőleg elemző vizsgálat alapján meghozott döntés hátterében mások mellett az áll, hogy az MKFE a CHF/Ft árfolyam rendkívül kedvezőtlenül alakulása ellenére is változatlan szinten igyekszik tartani TIR-okmányok árát, ahogyan a tagdíjak mértéke sem módosult az elmúlt 12 évben.

Az irodák utolsó ügyfélfogadási napjai:

Miskolc – 2020. június 10. (szerda)

Győr – 2020. június 11. (csütörtök)

Tisztelt Tagjaink! Kérjük fenti döntések szíves megértését, s kérjük, hogy a jövőben az MKFE szolgáltatásait – köztük a TIR-igazolványok felvételét és leadását – a budapesti irodánkban (1149 Budapest, Egressy út 77.) vagy nyíregyházi irodánkban (4400 Nyíregyháza, Korányi Frigyes út 12.) szíveskedjék igénybe venni.

 

MKFE Kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.