Ma Ervin napja van.

2012 februárjában induló képzés a BME-n


A BME Közlekedés- és Járműmérnöki Kara 2012 februárjában a bolognai képzéshez igazodva, megújult formában ismételten indít szakirányú továbbképzést a másfél éves alapszintű közlekedési gazdasági szakmérnök szakon BSC, ill. főiskolai végzettséggel rendelkező mérnökök részére, és a kétéves mesterszintű közlekedési gazdasági szakmérnök szakon MSC, ill. egyetemi végzettséggel rendelkező mérnökök részére.


A kitűnő minősítésű, akkreditált szakirányú képzések a közlekedés, a logisztika, a szállítmányozás különböző szakterületein dolgozók számára biztosítanak operatív, illetve stratégiai szintű vezetési feladatok ellátásához szükséges gazdasági, vállalkozói, marketing, pénzügyi, számviteli, humánpolitikai, döntésmódszertani, fuvarjogi és egyéb ismereteket. A hallgatók az alábbi menedzsment szakirányokból választhatnak:



Általános közlekedés
Vasúti közlekedés
Közúti közlekedés
Légi közlekedés
Logisztika és szállítmányozás


A szakirány beindításához min. 10 fő jelentkezése szükséges.


Mindkét képzés záróvizsgával, diplomafeladat készítéssel és annak megvédésével zárul. A diplomamunka megvédése után a hallgatók

ALAPSZINTŰ KÖZLEKEDÉSI GAZDASÁGI SZAKMÉRNÖK,
illetve
MESTERSZINTŰ KÖZLEKEDÉSI GAZDASÁGI SZAKMÉRNÖK
szakirányú szakképzettséget igazoló diplomát kapnak.


A kedvező árú (290.000.- Ft/félév), kredit rendszerű képzés keretében a korábban megszerzett mérnöki ismeretek folyamatos munkavégzés mellett, egyéni igényekhez illesztett, rugalmas formában, eurokompatibilis szakirányú ismeretekkel egészíthetők ki, frissíthetők, ill. korszerűsíthetők.


A jelentkezés folyamatos, határideje: 2011. november 30.


Bővebb információ a szakvezetőtől, prof. dr. Tánczos Lászlónétól (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.), a Kar Dékáni Hivatalában a szakfelelőstől, Uracsné Szatényi Krisztinától (tel.: 06 1 463 1068; fax: 06 1 463 3550; Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; honlap: www.kozlek.bme.hu) vagy a szakot irányító Közlekedésgazdasági Tanszék vezetőjétől, dr. Bokor Zoltán egyetemi docenstől (Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.; honlap: www.kgazd.bme.hu) kapható.

 

Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.