Egyéb szolgáltatások

Vízum

2016. május 26. csütörtök, 10:39

Röviden összefoglaltuk az orosz és belarusz vízum kiadásának feltételeit.

Egyéb kérdésükkel keressék Hajzerné Róka Szilviát, illetve Molnárné Dinnyés Ildikót. (Tel:06-1-252-0688 illetve Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.)

 

Bővebben: Vízum

Közvetlen Információs Vonal

2014. szeptember 22. hétfő, 15:23

Az MKFE és a NAV között kötött megállapodás egy újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdi meg működését, 2014. szeptember 23-tól. Amennyiben jogosulatlan nemzetközi árufuvarozásról, illetve az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve azok rakományának eltűnéséről kíván bejelentést tenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kizárólagos bejelentési jogosultsággal rendelkező MKFE munkatársakkal.

Bővebben: Közvetlen Információs Vonal

Kollektív szerződés

2016. április 29. péntek, 19:00

Az MKFE-NeHGOSZ által aláírt Kollektív Szerződéshez csak az MKFE tagok csatlakozhatnak, ezért mindenki, aki csatlakozni kíván a Kollekítv Szerződéshez és jelenleg nem tag, csak akkor teheti meg, ha felvételt nyert az MKFE tagok közé (csak teljes jogú tagjaink részére).

Bővebben: Kollektív szerződés

Cég- és jogi információ

2013. február 11. hétfő, 10:24
Az MKFE és az Opten Informatikai Kft. között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően az egyesület tagjai térítésmentesen naprakész cég-és jogi információkhoz juthatnak,míg azon vállalkozások, akik bővebb információhoz szeretnének jutni, az Akciós Csomagok közül kiválaszthatják a számukra leginkább megfelelő konstrukciót.

Bővebben: Cég- és jogi információ