Egyéb szolgáltatások

Közvetlen Információs Vonal

2014. szeptember 22. hétfő, 15:23

Az MKFE és a NAV között kötött megállapodás egy újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdi meg működését, 2014. szeptember 23-tól. Amennyiben jogosulatlan nemzetközi árufuvarozásról, illetve az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve azok rakományának eltűnéséről kíván bejelentést tenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kizárólagos bejelentési jogosultsággal rendelkező MKFE munkatársakkal.

Bővebben: Közvetlen Információs Vonal

Kollektív szerződés

2016. április 29. péntek, 19:00

Az MKFE-NeHGOSZ által aláírt Kollektív Szerződéshez csak az MKFE tagok csatlakozhatnak, ezért mindenki, aki csatlakozni kíván a Kollekítv Szerződéshez és jelenleg nem tag, csak akkor teheti meg, ha felvételt nyert az MKFE tagok közé (csak teljes jogú tagjaink részére).

Bővebben: Kollektív szerződés

Cég- és jogi információ

2013. február 11. hétfő, 10:24
Az MKFE és az Opten Informatikai Kft. között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően az egyesület tagjai térítésmentesen naprakész cég-és jogi információkhoz juthatnak,míg azon vállalkozások, akik bővebb információhoz szeretnének jutni, az Akciós Csomagok közül kiválaszthatják a számukra leginkább megfelelő konstrukciót.

Bővebben: Cég- és jogi információ

Műholdas járműkövetés

2011. február 24. csütörtök, 16:39

Ha Önt eddig a magas árak riasztották el attól, hogy járműveit műholdas védelemmel lássa el, akkor most végre megvalósíthatja terveit! Kihagyhatatlan lehetőség a piaci ár töredékéért! Mindez a Webbase rendszerét kínáló Secret Control GPS Kft. és az MKFE együttműködésének eredményeképpen!

 

Bővebben: Műholdas járműkövetés