Egyéb szolgáltatások

Közvetlen Információs Vonal

2014. szeptember 24. szerda, 11:15

Az MKFE és a NAV között kötött megállapodás egy újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdi meg működését, 2014. szeptember 23-tól. Amennyiben jogosulatlan nemzetközi árufuvarozásról, illetve az eltulajdonított tehergépjárművek/szerelvények, illetve azok rakományának eltűnéséről kíván bejelentést tenni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kizárólagos bejelentési jogosultsággal rendelkező MKFE munkatársakkal.

Bővebben: Közvetlen Információs Vonal

Kedvezményes tehergépjármű és autóbusz akkumulátorok

2014. június 20. péntek, 10:24
A Pet-Roll Parts és az MKFE között létrejött kereskedelmi együttműködési megállapodásnak köszönhetően az MFKE tagok közel 40 % kedvezménnyel juthatnak VARTA és ABS akkumulátorokhoz.

Bővebben: Kedvezményes tehergépjármű és autóbusz akkumulátorok

Kollektív szerződés

2013. július 30. kedd, 11:39

Az MKFE-NeHGOSZ által aláírt Kollektív Szerződéshez csak az MKFE tagok csatlakozhatnak, ezért mindenki, aki csatlakozni kíván a Kollekítv Szerződéshez és jelenleg nem tag, csak akkor teheti meg, ha felvételt nyert az MKFE tagok közé (csak teljes jogú tagjaink részére).

Bővebben: Kollektív szerződés

Cég- és jogi információ

2013. február 11. hétfő, 10:24
Az MKFE és az Opten Informatikai Kft. között létrejött együttműködési megállapodásnak köszönhetően az egyesület tagjai térítésmentesen naprakész cég-és jogi információkhoz juthatnak,míg azon vállalkozások, akik bővebb információhoz szeretnének jutni, az Akciós Csomagok közül kiválaszthatják a számukra leginkább megfelelő konstrukciót.

Bővebben: Cég- és jogi információ