Tanácsadás, Képzés

Jogi Szolgáltatás

2011. február 24. csütörtök, 16:39


Egyesületünk teljes és társult tagvállalkozásainak jogi kérdéseit a Budapesten dolgozó ügyvédeink segítenek megválaszolni.

A fővárostól távoli tagvállalkozásainknak is lehetőséget biztosítsunk a személyes (ügyvédi) konzultációra, 2011 márciusában új szolgáltatást indítottunk útjára, melynek keretében a regionális irodáinkban — elsőként próbaképpen Miskolcon — rendszeres ügyvédi fogadóórát tartunk külső jogi iroda közreműködésével.

A tagjainknak járó díjmentes lehetőséget, idővel a többi regionális irodánkra is szeretnénk kiterjeszteni.

Bővebben: Jogi Szolgáltatás

Vám tanácsadás

2011. február 24. csütörtök, 16:39


Az Európai Unió határát átlépő fuvarozóknak már a fuvarfeladat szervezésének kezdetén fontos tudni: milyen vámeljárást folytathatnak, s esetleg szükség lesz-e TIR Carnet vámgarancia-okmányra.
Mivel ez utóbbit Magyarországon kizárólag egyesületünk forgalmazza, s a TIR-igazolvánnyal kapcsolatos ügyintézés is nálunk lehetséges, a Vámszakmai Csoportunk készen áll az ezzel kapcsolatos kérdések megválaszolására.

Bővebben: Vám tanácsadás

Oktatás

2011. február 24. csütörtök, 16:39

A naprakész tudás a versenyelőny biztosítéka!

Tanfolyamaink színvonalas képzést nyújtanak, ami jelentősen megkönnyíti a piacra jutást, hozzájárul a közúti közlekedési biztonság növeléséhez.

Bővebben: Oktatás

Adótanácsadás

2011. február 24. csütörtök, 16:39Tagvállalkozásaink az adózással kapcsolatos kérdéseiket az egyesületünkkel kapcsolatban álló társasághoz, a CENSOR Könyvvizsgáló és Adótanácsadó Kft.-hez küldhetik.

Bővebben: Adótanácsadás