Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!

Töltse le Ön is brossúránkat!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

Novemberben Magyarországon a „kamionstop”, azaz a 7,5 tonna megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek korlátozása szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig tart. Kivétel Mindenszentek hétvégéje; erre itt külön kitérünk. A tilalom alól november 4-től mentesülnek az EURO-3-4-5-6-os, nemzetközi forgalomban haladó tehergépjárművek.
SZPONZORI ELŐADÁSOK NÉLKÜL, CSAK SZAKMAI KÉRDÉSEK, KONZULTÁCIÓS LEHETŐSÉGGEL! A fuvarozók versenyképességének javítása, vámhatósági ellenőrzések, az e-útdíj rendszer várható fejlesztései, a személyszállítási piac liberalizációja - többek között e témák kerülnek terítékre a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületének szakmai konferenciáján.
2014 októberében és novemberében Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Az MKFE és a NAV közötti megállapodás újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdte meg működését 2014. szeptember 23-án.
  Magyarország — számos uniós országgal egyetemben — bevezette nemzeti jogrendjébe az új tevékenységigazoló lapot, melyen a gépkocsivezetők munkaadója a szabadságon vagy hosszabb pihenővel töltött időt igazolja.
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések