Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!

Töltse le Ön is brossúránkat!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

Tudnivalók az EKÁER indulásáról.
Így alakul 2014 decemberében hazánkban a „kamionstop”, azaz a 7,5 t legnagyobb megengedett össztömeget meghaladó tehergépjárművek korlátozása. Ezt nem befolyásolja a munkanap és pihenőnap cseréje sem. Az ünnepekre itt kitérünk. A tilalom alól mentesülnek a legalább EURO 3-as, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik. Részletekhez kattintson a címsorra!
2014 decemberében és 2015 januárjában Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Az MKFE és a NAV közötti megállapodás újabb fejezettel bővült. Megújult a közvetlen kapcsolattartást szolgáló információs csatorna. Az új forró drót „Közvetlen Információs Vonal” néven kezdte meg működését 2014. szeptember 23-án.
  Magyarország — számos uniós országgal egyetemben — bevezette nemzeti jogrendjébe az új tevékenységigazoló lapot, melyen a gépkocsivezetők munkaadója a szabadságon vagy hosszabb pihenővel töltött időt igazolja.
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések