Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!

Töltse le Ön is brossúránkat!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

Mint minden évben, így idén szeptember 1-jétől is kezdetét vette a kamionstop „őszi rendje”. Ez annyit tesz, hogy a 7,5 t össztömeg feletti belföldi vagy nemzetközi viszonylatban haladó tehergépjárműveknek és szerelvényeknek szombatonként nem délután, hanem csak szombat este, 22:00 órától kell megállniuk. A telephelyig hazagurulni azonban nem lehet.
2014 augusztusában és szeptemberében Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Egyesületünk teljes tagjaként Ön is használjon IQ-kártyát, mellyel Európa kilenc országában tankolhat kedvezményesen! Olcsóbb dízel = kisebb költség! Ausztriában 96 töltőállomás, Belgiumban 12, Németországban 174, Hollandiában 20, Szlovéniában 4, Luxemburgban 10, Spanyolországban 63, Franciaországban 15, Romániában pedig 19 kút fogadja el az IQ-kártyát!
Egy évvel ezelőtt, 2013. július 1-jén elindult Magyarországon a tehergépjárművek használatarányos díjfizetése. A rendszer támpillére a www.hu-go.hu portál. A díjköteles utak tarifáit vagy viszonylati jeggyel, vagy már meglévő műholdas készülékkel, vagy újonnan vásárolható fedélzeti egységgel lehet kiegyenlíteni. Díjak, útvonaltervező, tudnivalók itt!
  Magyarország — számos uniós országgal egyetemben — bevezette nemzeti jogrendjébe az új tevékenységigazoló lapot, melyen a gépkocsivezetők munkaadója a szabadságon vagy hosszabb pihenővel töltött időt igazolja.
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések