VIP KGFB - MKFE tagoknak:
10% kedvezmény!

Az MKFE a magyarországi székhelyű közúti közlekedési szolgáltatók szakmai érdekképviselete, mely tömöríti a hazai személy és áruszállításban érdekelt vállakozásokat.

Legyen Ön is az Egyesület tagja és használja a tagság nyújtotta előnyöket!
Csatlakozzon hozzánk a Facebookon
Egyedülálló üzleti kedvezmények
Ágazatra szabott szolgáltatások
Szakmai érdekképviselet
Partnerkapcsolatok fejlesztése
Komplex szakmai tudásbázis
OBU banner

Novemberben a kamionstop, azaz a 7,5 tonna legnagyobb megengedett össztömeg feletti tehergépjárművek forgalomkorlátozása szombatonként 22:00 órától vasárnaponként 22:00 óráig tart. A tilalom alól november 4-től március 1-jéig mentesülnek az EURO-3-4-5-6-os, nemzetközi forgalomban közlekedő tehergépkocsik. Katt a címsorra!
2015 novemberében és decemberében Európa egyes országaiban az itt megnyitható és az AutóKözlekedés című folyóiratunkban is közzétett órarendek szerint alakul a nehéz-tehergépjárművekre vonatkozó hétvégi és ünnepnapi közlekedési korlátozás. Kattintson a címsorra!
Az Európai Parlament és a Tanács 165/2014/EU rendelete (2014. február 4.) 34-es cikke alapján:
Kérjük, hogy figyelmesen olvassa el az alábbi teendőket és az abban leírtaknak megfelelően segítse a program sikeres megvalósítását!
Egyesületünk teljes tagjaként Ön is használjon IQ-kártyát, mellyel Európa kilenc országában tankolhat kedvezményesen! Olcsóbb dízel = kisebb költség! Ausztriában 96 töltőállomás, Belgiumban 12, Németországban 174, Hollandiában 20, Szlovéniában 4, Luxemburgban 10, Spanyolországban 63, Franciaországban 15, Romániában pedig 19 kút fogadja el az IQ-kártyát!
1
2
3
4
5
Kiemelt hírek
Belföldi hírek
Külföldi hírek
Szakmai lobbi
Fuvarhirdetések