Jogi Szolgáltatás

2011. február 24. csütörtök, 16:39

ElérhetőségA SZOLGÁLTATÁS EGYESÜLETÜNK TELJES VAGY TÁRSULT TAGJAIT ILLETI MEG.Hronszky Ügyvédi Iroda (Miskolc)

Cím: 3525 Miskolc, Szent L. u. 64.
Mobil: 06 (70) 507 1509
Telefon/fax: 06 (46) 382 933
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Dr. Kocsis Rita közlekedési szakjogász (Szombathely)

Cím:
9700 Szombathely, Hámor utca 8.
Mobil: 06 (30) 3331 184
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


A jogszabályok iránt érdeklődő tagjainknak figyelmébe ajánljuk a honlapunkon elérhető Központi Jogszabály-tárházat, mely a kifejezetten a fuvarozó vállalkozásokra szabott, tematizált jogszabály-gyűjtemény.Díjmentes ügyvédi fogadóóra


MISKOLC: ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Ingyenes ügyvédi fogadóóra MKFE-tagoknak!


Annak érdekében, hogy a fővárostól távoli tagvállalkozásainknak lehetőséget biztosítsunk a személyes (ügyvédi) konzultációra, márciusban új szolgáltatást indítottunk útjára, melynek keretében a regionális irodáinkban — elsőként próbaképpen Miskolcon — rendszeres ügyvédi fogadóórát tartunk külső jogi iroda közreműködésével. A tagjainknak díjmentes lehetőséget idővel a többi regionális irodánkra is szeretnénk kiterjeszteni. 

A Hronszky Ügyvédi Iroda és az MKFE megállapodásának eredményeképpen egyesületünk tagjainak ingyenes ügyvédi fogadóóra áll rendelkezésére Miskolcon, egyesületünk regionális irodájában.

A fogadóóra kéthetente, minden páratlan hét szerdáján, 9.00 - 11.00 óra között várja a jogi segítségre szoruló fuvarozókat, és előnye, hogy bármilyen jogi problémával felkereshető.

A miskolci MKFE-iroda címe: 3527-Miskolc, Zsigmondy u. 2.

A szolgáltatás kiterjed:

  • tanácsadásra
  • jogi problémák értelmezésére és véleményezésére
  • kapcsolódó információk összegyűjtésére
  • megoldási javaslatok kidolgozására
  • a várható eredmények modellezésére.

A fogadóórán megjelenő fuvarozók tagsági kártyájuk vagy legutóbbi tagdíjszámlájuk bemutatásával igazolhatják egyesületi jogviszonyukat.

A fogadóórát a Hronszky Ügyvédi Iroda biztosítja, mely az alábbi elérhetőségeken a hét bármelyik napján kereshető.

Hronszky Ügyvédi Iroda

Cím: 3525 Miskolc, Szent L. u. 64.
Mobil: 06 (70) 507 1509
Telefon/fax: 06 (46) 382 933
E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


SZOMBATHELY: ÚJ SZOLGÁLTATÁS! Ingyenes ügyvédi fogadóóra MKFE-tagoknak már Szombathelyen is!


Annak érdekében, hogy a fővárostól távoli tagvállalkozásainknak lehetőséget biztosítsunk a személyes (ügyvédi) konzultációra, júniusban új szolgáltatást indítottunk útjára, melynek keretében — Miskolc után másodikként — immáron Szombathelyen is rendszeres ügyvédi fogadóórát tartunk elnökségi tagunk közreműködésével.

Dr. Kocsis Rita, egyesületünk elnökségének tagja, egyéni ügyvéd, közlekedési szakjogász és az MKFE megállapodásának eredményeképpen teljes jogú és társult tagjainknak — 2011. június 20-tól — ingyenes ügyvédi fogadóóra áll rendelkezésére Szombathelyen, az ügyvéd asszony Hámor utca 8. szám alatti irodájában.


A szombathelyi fogadóóra minden hétfőn 15:30—17:00 óra között várja a jogi segítségre szoruló fuvarozókat (egyesületünk teljes vagy társult tagjait), és előnye, hogy bármilyen jogi problémával felkereshető.


A fogadóórán megjelenő fuvarozók tagsági kártyájuk vagy legutóbbi tagdíjszámlájuk bemutatásával igazolhatják egyesületi jogviszonyukat. Célszerű előre bejelentkezni az alábbi elérhetőségeken:

Dr. Kocsis Rita
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
(06) 30 3331 184