Ma Ármin, Pálma napja van.

MVSZ online szeminárium a Brexit és az EKAER témakörében

Magyar Vámügyi Szövetség (MVSZ) ez évi utolsó szakmai programja a BREXIT-ről és az EKAER új törvényi és rendeleti kereteiről ad felvilágosítást az érdeklődők számára. A szeminárium jelentkezési határideje 2020. december 9., MKFE tagoknak 50 % kedvezmény!


Az MVSZ a társzervezeti jelentkezők számára 50%-os kedvezményt biztosít. Kérjük, hogy a jelentkezési lap megjegyzésében tüntesse fel, hogy a szemináriumon a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete tagjaként kíván részt venni. A teljes árú részvételi díj 14.000 Ft + áfa.

A BREXIT témakörében kérdéseket is fel lehet tenni, amelyet december 4-ig várnak az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. e-mail címre.

Az online szemináriumra a jelentkezéseket 2020. december 9-ig fogadják szintén az This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. címen.

A belépéshez szükséges linket a jelentkezőknek december 10-én küldik meg.

Az online szeminárium részletes programja»

Jelentkezési lap INNEN» letölthető



MKFE Kommunikáció

© 2019 MKFE all rights reserved.
This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.