Ma Ervin napja van.

H&W Nutzfahrzeugtechnik: Már Magyarországon is!

A több mint 20 éves szakmai múlttal és jó hírnévvel az ügyfél specifikus megoldások terén rendelkező németországi H&W Nutzfahrzeugtechnik GmbH már Magyarországon is kínálja magas színvonalú termékeit, szolgáltatásait.

 
A közúti áruszállítás szinte minden területén kínál, a megrendelők igényeire szabott gyors és rugalmas lehetőségeket.

 
A közúti áruszállítás szinte minden területén kínál, a megrendelők igényeire szabott gyors és rugalmas lehetőségeket.

Tandempótos szerelvényektől kezdve, BDF- cserealvázak és platós-nyerges félpótkocsikon keresztül, egészen az önkihordó (walking floor) pótkocsik, billencs félpótok - felépítmények és teljesen egyedi, igényekhez szabott felépítményekig kínálunk megoldást olyan üzletágaknak is, mint például az újrahasznosítás (recycling), mezőgazdaság, vagy erdőgazdálkodás.

A H&W által készített termékek garantálják az optimális használhatóságot a mindennapi üzletben, illetve a legmagasabb szintű élettartamot és minőséget.

Reméljük felkeltettük érdeklődését! Kérjük, keresse fel magyarországi üzletpartnerünket, illetve tekintse meg weboldalunkat, ahol bővebb információhoz juthat cégünk, illetve további termékeinkkel kapcsolatban.


További információk:

de Rivó Dániel

9700 Szombathely, Németh László utca 2.

Tel: +36-20-348-9700

Fax: +36-94-789-476

Mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Webhelyünkön sütiket használunk, melyek célja, hogy teljesebb körű szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére.